tiistai 17. toukokuuta 2011

Kirppislöytöjä.


Käväisin eilen kirppiksellä pitkästä aikaa,
ja onneksi menin.
Kivoja ilahduttavia löytöjä!

- iso hyväkuntoinen Karhulan tölkki 15 €
(en mitannut tilavuutta, mutta n. 40 cm korkea?)

- pino Vakre-lehtiä yht. 6 €
(vuosilta 2009 ja 2010)

- söpö kesäkori 12 €
(tätä pidin vähän tyyriinä, mutta olihan siellä myös lankoja sisällä)

Keittiötölkkejä olen keräillyt viimeaikoina,
lähinnä kirppareilta,
mutta kummitätinikin lahjoitti pari vedenväristä.
Säilön niissä vähän kaikenlaista kamaa,
mutta joku kiva yhtenäinen säilytysjuttu/paikka
olis kiva niille keksiä.

Ja lehtiä ja koreja nyt ei ikinä voi olla liikaa... ;)

Mitä itse oot löytänyt viime aikoina?

Kyselee Teija

26 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä!! Mä en oo ollut kirpuilla TOSI moneen kuukauteen.. Arvaa vaan, miten syyhyää.. PAKKO päästä pian.

    Tölkkejä täälläkin ostellaan. Paljon en vaan suostu maksamaan. Ja mielummin kannellisia jos vaan mahdoll. Kori on makee! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania löytöjä! Noita tölkkejä on kertynyt täälläkin. Lisäksi mulla on suuri himo löytää retrokuosisia kukkakankaita. Lakanatkin kelpaavat!

    Mukavaa viikon puoliväliä. Aurinko pilkahtaa, joten painutaan välillä ulos!

    VastaaPoista
  3. Ihania löytöjä! Kassi on mahtava!
    Mä olen vähän sellainen nuukailija, etten osta koskaan mitään kallista. Lasipurkkejakin "kerään", mutta ostan vain halpoja, kun eteen sattuu :) Tällä hetkellä mielessä on kivan tarjottimen löytyminen, tosin en kovasti edes etsi, uskon, että se oikea tupasahtaa aikanaan eteen. Olen kai vähän fiilis ostaja :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat löydöt mutta kalliilta kuulostaa molempien hinnat kirppuhinnoiksi. Olen maksanut noista isoista tölkeistä 2-5€ kappaleelta (enkä enempää maksais), kolme taitaa olla tuota kokoa ja sitten on pienempiä muutama.

    Jossain joku asiantuntija sanoi että hyvä hinta noille tölkeille on euro per litra, minustakin kuulostaa kohtuulliselta :)

    VastaaPoista
  5. Kivat löydöt! Itse olisin myös satsannut lasipurkkiin ja lehtiin ;)

    VastaaPoista
  6. Heipsan kamut. Nyt on tölkki mitattu, ja 9 l siihen vettä meni, kun laittoi piripintaan. Aika jööti! Onhan 15 € aika paljon, mutta ikinä ei oo vielä mua vastaan tullut näin isoa ja hyväkuntoista. Kerro Laura salaisuus, mistä löytyy 2-5 eurolla?? :)

    Ai niin ja kynttilälyhtynä oon myös tölkkejä käyttänyt!

    VastaaPoista
  7. Kivoja juttuja oot löytänyt! :) Nuo lehdet varsinkin. Harvoin liikkuu yksittäisnumeroitakaan, saatikka sitten sitten tuollasia pinoja, WAU!
    Nuo tölkit on kanssa ihania, ja niin monikäyttösiä!

    VastaaPoista
  8. Kivoja kirppislöytöjä :) Itse katsoin tänään "kateellisena" kirppiksen kassajonossa asiakasta, joka oli löytänyt aivan mielettömän vanhan naulakon. Vitsi, että se oli hieno, en ehtinyt apajille ;)

    VastaaPoista
  9. Vautsi mitkä löytämykset:) Tosi edulliset lehdet. Mullakin olis niitä läjä tuolla vintillä... Vois kyllä myydä pois!

    VastaaPoista
  10. Tosi kivoja löytöjä! Tarkkailen yleensä kaikenlaisia purkkeja ja tölkkejä sekä hameita ja mekkoja ja no, milloin mitäkin on listalla. Yleensä huomio kiinnittyy sellaisiin tavaroihin, joita muistan olleen isovanhemmillani. Tällä hetkellä haussa on sellainen tietynlainen jakkara... No mutta, nämä kirppislistat ovatkin usein vuosien projekteja. :)

    VastaaPoista
  11. Tosi kivat löydöt oot tehny :) Tölkkejä kanssa aina tulee katseltua sillä silmällä. Parhaillaan haeskelen vanhoja sorvattuja pöytälampun jalkoja joita voisi tuunailla. Ei sattuis olemaan kätköjä ;) Leppoisaa tiistai-iltaa :)

    VastaaPoista
  12. Moi,

    kivoja löytöjä! Kirppistely on sitten kivaa ;)

    Mä oon löytänyt ihania pussilakanoita (raikkaita, heleitä retrokukkaisia) ja kivan emalikulhon. Nyt alkoi taas poltella, mitähän seuraavaksi...

    Mukavaa iltaa :)

    VastaaPoista
  13. Tuo lasitölkkihän on siis valtava...tekee heti mieli testata omat isoimmat ;)
    Hyvät ostokset!! Tykkäsin tuosta korista/kassista!!

    VastaaPoista
  14. Heips!
    15€ 9litran tölkistä on vähän. Nuo isoimmat on yleensä ihan törkyhintaisia ja niitä on vähemmän liikkeelläkkään.
    Kirppiksille en ole itse aikoihin kerennyt, mutta sormet syyhyäisivät kyllä. Rakastan kirppiksiä.
    T:Heta

    VastaaPoista
  15. Upeita ja piristäviä löytöjä! Mullakin on pari noita tölkkejä. Pari pienempää ja yksi tuollainen iso. Siihen mahtuu vaikka mitä!

    Viimeksi kävin kirpparilla eilen ja löysin itselleni monta kivaa vaatetta. Älyttömän hyvä tuuri oli! Löysin mm. juhla-asun ensi viikonlopun hääkemuihin :) Kyllä kirppuilu vaan on ihanaa.

    VastaaPoista
  16. Ostelen kirppiksiltä lähinnä tekstiileitä ja astioita. Hiljattain löysin kirppikseltä 1900-luvun alusta olevan kirjaillun ison pöytäliinan 4 eurolla. Lauanataina ostin kukallisen leipäkautasen ja Chippendale sarjan alpakka jälkiruokalusikan. Se on siisti ja näyttää ihan hopealta. Lautanen ja lusikka maksoivat yhteensä 4,50 euroa.

    VastaaPoista
  17. Onpas teillä kivoja löytöjä :) Itselläkin katse osuu kaikkiin kivoihin retroprintteihin, ja just sellasiin juttuihin, mitä on ollut lapsuudessa mummilla/kotona. Kirpparit on vaan kivoja! :)

    VastaaPoista
  18. Taisinkin juuri esitellä omia löytöjä blogissa, kun sunnuntaina oli erityisen hyvä tuuri. Iloitsin varsinkin farkkutakista, joka maksoi vain viisi euroa :)

    VastaaPoista
  19. Hienoja löytöjä. Noista tölkeistä tykkään kans kovasti.
    Mä olen viime aikoina ehtinyt huonosti kirppiksillä käymään ja viimeisimmät käynnit olleet aika huonoja saaliiltaan. Olen viimeksi etsiskellyt vanhoja valkoisia lakanoita, tuloksetta.

    Mukavaa viikon jatkoa!
    -kisu-

    VastaaPoista
  20. Oi mitä löytöjä. Mulla on kanssa noi Riihimäen tölkit käytössä. Jos edullisesti löytyy niin on pakko ottaa mukaan. Ja tykkään ehdottomasti niistä värillisistä, sinisistä eritoten. Noista lehdistä. Eilen kirpparikierroksella joku pyysy yhdestä kpl kyseistä lehteä 8,50€ vuodelta 2009. Huh mikä hinta. Itse ostelen paljon kaikkea kirppareilta: vaatteita, purkkeja, astioita, kankaita, huonekaluja yms mitä tarvitsen ja mikä iskee silmään.

    VastaaPoista
  21. Hyvät löydöt tehty! onnea! Mä löysin jokunen aika sit makeen mustan nahkatakin ja valtavan mahtavan kuluneen socker-purkin. ihan helmi. Ja kierrätyspaikalle (siis metellin, lasin ja lehtien) oli joku hylännyt ihanan vaneripurkin, jonka pelastin mukaani

    VastaaPoista
  22. Viimeksi tarttui mukaan vaan vaatteita. Tosin niistäkin pari oli filippa k:n mallistoa kun pakasta vedettynä ja hintaa vain muutaman euron. Näin myös noita lasipurkkeja ja kuolasin perään, mutta ajattelin , että mies möyhentää mut jos raahaan niitä kotiin. Vielä en osannut perustella, että mihin niitä käyttäisin ;)

    T.päkkänä

    VastaaPoista
  23. Nuo lasipurkit ovat kyllä hinnoissaan mutta isot alkaa olla harvassa.
    Koreja ja kasseja ei voi todellakaan olla liikaa :) Tosi kaunis tuo löytämäsi. Ei muuta kuin piknikille.
    Minun viimeisemmät löydöt jo näitkin. Kirpparit on niin mahtavia! Vaikkakin olen tullut jokseenkin tarkaksi, aika harvoin enää lähtee mukaan mitään.

    VastaaPoista
  24. Ihania löytöjä oot tehnyt.
    Noita purkkeja mä olen löytänyt Jannen mummon kellarista vihreinä.
    Olis menny roskiin varmaan.
    Sä oot saanut tosi halvalla noita lehtiä.Mä just laitoin myyntiin pari kuukautta sitten omat vakret kirppikselle.Parhaat jätin kotiin säilöön.Kesäkori on kiva.Olis lähtenyt munkin matkaan.

    VastaaPoista
  25. Laatutavaraa. Itse kävin hakemassa tänään eräältäitsepalvelukirppikseltä kaverin löytämät lasten leikkivaunut ja totesin, että mitään muuta siellä ei sitten ollutkaan! Kummallista on tavara mitä ihmiselle kertyy.

    Tehdäänköhän nykyään mitään vastaavia KAUNIITA lasitölkkejä?

    VastaaPoista