tiistai 14. kesäkuuta 2011

Syreenit.Sain kuin sainkin viime viikolla
syreenivajeen paikattua!

Rottinkilyhdyn sain lahjaksi Pialta,
kiitos vielä :)

Mukavaa viikon jatkoa

toivottelee Teija :)

10 kommenttia:

 1. Meillä saarinaapurin puskissa on jo kukkia, joten kaipa meidänkin tontilla ihan kohta!

  Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Meillä odotetaan syreenin kukkivan vasta vuosien päästä, jokunen viikko sitten isututettiin ja innolla odottelen sen kasvua :) Syreenin kukka on niin kaunis.

  VastaaPoista
 3. Oi kun ovet kauniita!
  Iloista kesän jatkoa sinne päin :)

  VastaaPoista
 4. Minä kärsin syreenivajeesta edellisessä kodissamme. Vaikka siellä oli mukamas syreeniaita, niin maaperä oli huono ja pensaat vaan kuivuivat ja kituivat. Nykyisessä kodissamme saimme ensimmäisen syreenipensaan pihalle vasta viime kesänä, mutta se oli jo nyt täynnä kukkia (syreeniaika alkaa mennä täällä ohi, nyyh). Lisäksi naapurien syreenipensaat ovat osin levinneet tontillemme, mistä iloitsen suuresti.

  Kauniita ovat kuvasi taas!

  VastaaPoista
 5. Syreenit kukkii kyllä nyt kauniisti :). Kaunis rottinkilyhty!

  VastaaPoista
 6. Kukinta alkaa olla täällä meilläpäin ohi, valitettavasti :( Tosin eilen illalla oli vielä ihana syreenien tuoksu kävelyreittini varrella useammassakin kohtaa.

  Kivaa tiistaita!

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille, kun jätätte viestiä :) Syreeniaika ohi täälläkin, nää kuvat on viime viikolta.

  VastaaPoista
 8. Meidän möksällä kukinta alkoi olla viikonloppuna ohi, mutta täällä kotosalla toinen lajike, ja kukinta parhaimmillaan. Tykkään!

  Mukavaa viileää viikkoa teille! Koetahan jaksella masun kanssa. Tänään kiersin toisen masukkaan kanssa kirppareita... (Supisteli.)

  VastaaPoista
 9. Niin kovasti haluaisin edes vähän sitä omaa pihaa ja muutaman syreenipuskan. Kaupungissa onneksi on kaikensortin puistoja. Tunnustan että olen niistä pari oksaa kähveltänyt...

  VastaaPoista