tiistai 23. elokuuta 2011

Kirja-arvonta. Edit! Kirja arvottu! :)

Edit: sormi osui nro 8 kohdalle,
joten kirjan voittaa Elmiira! Onnea! :)
Laitatko mulle yhteystietosi sähköpostiin teijapk@netti.fi?
Kiitos mukanaolleille!



200 lukijaa tuli täyteen, vautsi vau!
Enpä olis kyllä ikinä arvannut,
kun helmikuussa 2009 laitoin blogin pystyyn.
Kiitos teille ihanat lukijat♥

Postausten aiheet on vaihdelleet,
ensin pelkästä mökkiblogista nykyiseen yleiseen lörpötykseen.
Mutta kyllä tän blogin painopiste
taitaa olla kuitenkin valokuvissa.
Tykkään napsia kuvia fiiliksen mukaan,
viime aikoina on mennyt kyllä kovin vauvapainotteiseksi :D
Lupaan, että muitakin juttuja tulee taas,
kunhan tää arki tästä taas "normalisoituu", heh!

Arvonta-palkintoina mulla taitaa olla joka kerta joku kirja,
postitusteknisistä syistä johtuen varmaan :)
Jos haluat osallistua tämän kivan ompelukirjan arvontaan,
niin laitapa kommentia tähän postaukseen.
Ja kerro vaikka jotain itsestäsi!
Esittelyjä on aina kiva lukea!
Kyllä mä jotain muutakin tuohon koetan keksiä mukaan :)
Arvonta tapahtukoon ensi viikon maanantaina,
eli 29.8 ja vaikkapa kello 18.

Onnea matkaan!
Meillä menee loppuviikko mukavasti ristiäisvalmisteluissa.

♥ Teija

20 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen kirja palkintona! Enpä ennen ole kommenttia jättänyt, mutta olen täällä kyllä vieraillut ja ihastellut joka kerta kauniita kuviasi. Muutenkin on ollut kiva lueskella juttujasi. :)

    VastaaPoista
  2. No nytpä sattui ajankohtainen kirja arvontaan! ;D
    Mitähän sitä nyt itsestään kertoisi...no vaikka sen, etten ole mikään blogien suurkuluttaja, luen aika valikoiden vain muutamaa sellaista joiden aiheet kolahtaa, sitten on pari joita seuraan siksi että ne ovat niiiiin kaukana mun omasta maailmastani, että on virkistävää tutustua erilaisiin ihmisiin ja näkökulmiin ja elämäntapoihin! Tähän blogiin tutustuin Tiinan kautta! Tykkään!

    Hanna

    VastaaPoista
  3. Ai että ristiäisiä valmistelemassa. Ihanaa! Kuvia haluaa...

    Minäpä kerron itsestäni sen verran, että on kova kuume päästä katsomaan naapuriin tänä aamuna syntynyttä pikku prinsessaa... =)

    VastaaPoista
  4. Kauan olen seurannut blogiasi - enkä juuri minäkään kommentoinut. Kauniita kuvia ja kivaa tekstiä kirjoitat. Itsellä ei blogia, mutta samoja kiinnostuksen aiheita.
    Ellinna

    VastaaPoista
  5. Ehdottomasti mukana myös minä. Kirjapalkinnot ovat parhaita! :)

    Uutena lukijana en osaa vielä kommentoida paljoa blogisi sisältöä, mutta kauniit kuvasi jaksavat ehdottomasti kiehtoa minua, niin, että palaan uudestaan ja uudestaan. Todella kaunis blogi, jossa saan kyllä muutamat minuutit vaihtumaan puoleksi tunniksi kovin kevyesti vanhoja postauksia selatessa...;)

    VastaaPoista
  6. Mä olen NIIIN mukana arvonnassa!

    Mm..itsestäni:
    -Varpaissani on ruskeata kynsilakkaa.
    -Haluaisin syödä JUSt NYT sushia.
    -Blogisi on yksi niistä, minkä käyn aina kurkkaamassa, kun blogikierroksella.

    VastaaPoista
  7. Onnea ristiäisvalmisteluihin! Jännää... :)

    Mitähän kertoisin? Vaikkapa että voisin kohta alkaa potea aikaistettua 4-kympin kriisiä, olen syönyt liian paljon herkkuja tänään ja himoitsen uusia syysvaatteita :)

    VastaaPoista
  8. Äiti Etelä-Karjalasta ja kauan jo seurannut blogiasi. Arvontaan mukaan!

    VastaaPoista
  9. Täällä yksi ahkera lukija, harmi vaan kun tuo kommentointi aina jää :(

    Kirja tulisi tarpeeseen. Tee-se-itse kärpänen on puraissut eikä uudet vinkit olisi pahitteeksi. Kotona häärii yksi ihana 1½v poika ja masussa toinen suloisuus tuloillaan :)

    Vauvapainotteisuus on ihana juttu :)

    VastaaPoista
  10. Haluaa mukaan arvontaan! Mitäs minusta...2-lapsen äiti, joka neuloo-virkkaa-vähän ompelee. Nuorimmaisen ristiäisiä vasta pari viikkoa sitten vietettiin. Voi, kun olisi enemmän aikaa tehdä käsitöitä, mutta lapsoset vievät melkein kaiken ajan :-D

    VastaaPoista
  11. Heippa hei! Täällä itsestään ilmoittelee Johanna, joka usein täällä käy vierailulla ja ihastelemassa kuvia, mutta silti ekaa kertaa kommentoin. Blogit on mulle suhteellisen uusi tuttavuus, mutta silti muutaman suosikin olen jo bongannut.

    Nyt on pakko osallistua arvontaan, kun on niin kohdilleen osuva palkinto! Odotamme perheeseemme esikoista, jouluvauvaa, ja kovasti on ompelu- ja kutomiskärpänen puraissut. Kaipailenkin jotain vinkkejä siitä, mitä kaikkea kivaa sitä voisikaan vauvelille tehdä.

    Kivaa syksyä sinulle! Eikä lainkaan haittaa, että blogissasi saadaan seurata vauvaperheen arkea :)

    T. Johanna, Tre

    VastaaPoista
  12. Jo jonkin aikaa olen blogiasi seuraillut, kovasti tykkään vaikka täällä ei (vielä) vauva arkea täällä eletäkkään. Toki olen mukana arvonnassasi!
    Itsestäni kerron vaikka sellaisen asian, että pidän kovasti leipomisesta ja tällä hetkellä uunissa paistuu piirakka. En tosin osannut päättää kumpaa haluan joten tein puolet mustikkalla ja puolet omenalla, kummastahan alottaisin? Nam!

    VastaaPoista
  13. Mielenkiintoinen kirja tarjolla :) Pitkään aikaan en ole blogimaailmoihin ehtinyt. omaani ajattelin juuri alkaa kaivaa tauon jälkeen esiin. Ensimmäistä kertaa ajauduin blogiisi ja heti pitää osallistua arvontaan :)

    VastaaPoista
  14. Kiva palkinto, olen muutamia mekkoja pikkuiselle ommellutkin:) Äitinä olen kotona nyt, yhden pikkuneidin kanssa 1,9v. ja koululaisia on kolme. Mies työelämässä. Kotona olo on etuoikeus, todella!

    VastaaPoista
  15. minä kans olen kotona 1,8kk ikäisen kans, ja voin sanoa et elän elämäni parasta aikaa,kohta mennään muskariin eka kertaa tälle syksylle.. kuulostaa ihanalta toi kirja

    VastaaPoista
  16. Tsemppiä ristiäisiin!
    Ja moikka vaan. Olen Jaana, ihan kohta kolkytvee. Innokas neuloja ja kirppareilla kulkija. kätilö. kummitäti usealle. Siinä ne tärkeimmät.

    VastaaPoista
  17. Sinun blogisi taisi olla ensimmæisiæ blogeja joita luin reilu vuosi sitten:) Ja tykastyin heti. En edes tieda miten tanne løysin:) Jatka samaan malliin. Ja kovasti postuksia teidan arjesta.. Oskarista ja vauvasta ja møkista. MIna haluan tuon kirjan:) Rakastan lastenvaatteita:) vinkkaa mista løysit jos arpa ei osu kohdalleni:)

    VastaaPoista
  18. Tahtoo mukaan arvontaan :-)
    Olen blogeissa seikkailija, viisikon vahti.
    Kutoo, kestoilee, kierrättää, kirppuroi, karavaanaroi...
    Kiitos kauniista blogistasi

    VastaaPoista
  19. mukana myös arvonnassa! olen ahkera blogien seuraaja, harvoin kuitenkaan kommentoimassa. kahden koululaisen, yhden kerholaisen ja yhden masuasukin äiti. Eli vauvajutut ja myös kaikki ihanat sisustusjutut ovat kiinnostavia!
    -Kanerva-

    VastaaPoista
  20. Kirjat ovat ihania, erityisesti kaikki omaan tekemiseen tavalla tai toisella liitettävissä olevat kirjat. Mukana arvonnassa tottakai. Hyviä ristiäisiä.

    VastaaPoista