sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Testipostaus.

4 kommenttia:

 1. Mulla on suuria teknisiä ongelmia vaihteeks blogin kanssa... Ei anna julkaista tekstejä. Tää oli jo erävoitto, että sain otsikon, mutta kuvat jäi jonnekin matkan varelle! Kun painan "julkaise"-nappulaa, heittää sivun blankoksi, ja hävittää postauksen johonkin. Kellään ollut samoja ongelmia??

  Ollaan touhuttu kivoja juttuja, ja kiva olis postaillakin jotain :) Jatketaan harjotuksia...

  VastaaPoista
 2. No plääh, ikävä bloggeri! Musta ei nyt kuitenkaan ole apua...mutta odotellaan, josko pääset taasen bloggailemaan :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei... Teetköhän bloggauksia Windowsilla vai Omenakoneella? Jos Windowsilla, niin tekeekö samaa sekä Internet Explorerilla että esim. Firefoxilla? Pääsetkö julkaisemaan mitään esim. älypuhelimella?

  Tekniikka on kyllä ihmeellistä toisinaan.............. Taas tuntuu, että on ollut jokin suma, monet valitti että kuvat ovat olleet taas ihan mössöä, minen oo huomannu mitään kun en ole edes joutanut postailemaan :-)

  Jatkahan harjoituksia, toivottavasti saat pian kuntoon ♥

  VastaaPoista
 4. Onnellinen koti: joo hei, tartteekin kokeilla toisella selaimella! Tuohan herjaakin jotain, että blogger ei enää tue selainta, kokeile google chromea?? herjannu jo pitkään, mutta ei oo vaikuttanut toimintaan. Nyt vissiin vaikuttaa?? mut kun mää oon niin käsi tän tekniikan kanssa. Ja puhelimella en oo opetellu bloggaamaan, huh, puistattaa ajatuskin :D

  VastaaPoista