keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Hemma hos oss just nu.












Muutama pikainen klikkaus meiltä kotoa just nyt. 
(Treenailen uutta kameraa.
Joka ei ole niin hyvä kuin edellinen, 
mutta kelvollinen kuitenkin omiin tarpeisiin. Canon eos1100D)

Olkkari on vähän niinkuin syyskuosissa. 
Harmaata, ruskeaa ja beigeä sen olla pitää nyt!
Sohvanpäälliset vaihdoin taas valkosiin, on ne vaan kauneimmat. 
Eivät vaan pysy kovin kauaa puhtaana meillä, kas kummaa?? :)
Ja niin kuin ehkä huomasitte, niin punainen matto on saanut olla toistaiseksi. 
Olkoot vielä joulun yli!

Mukavaa loppuviikkoa! 
Arvontaankin voi vielä osallistua.


T. Teija


18 kommenttia:

  1. Hyviä kuvasia ja tuohan on hyvä kamera <3

    VastaaPoista
  2. Jaajaa... Kyl meil on toi sama matto ollu joulun, pääsiäisen, vapun ja juhannuksen ylikin. Jo viimeset kolme vuotta :) Verhoja vaihan parin vuoden välein... Tai no. Minä ostan, isäntä ripustaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! :) Mua vaan tuo punanen vähän tökkii. Paitsi jouluna!

      Poista
  3. Niin kivalta näyttää! Ja tähtikin jo ikkunassa <3 Uskaltaisinkohan jo minäkin, tuossa kun kulkee ihan polun päässä yleinen katu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Mari! Mun pitää tunnustaa, että tää makkarin ikkuna meillä on metsän puolella.. että ihan vielä en oo minäkään olkkariin laittanut ;) Mieli tekis jo!

      Poista
  4. Teillä on ihanan kodikasta ja klassisen tyylikästä!

    Sulla on tähtiä siellä sun täällä. Mun ekat tähtikuosit ovat saapuneet kotiin vasta tänä syksynä!

    Jatkapa vaan kodin kuvaamista. Mielellään näitä katselee. Tuli mieleen, että josko itsekin kiertelisi kotia kameran kanssa joku (valoisa) päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, klassisen tyylikästä, kiitti! Noo, antaahan nuo lasten lelut ja sotkut kyllä kivasti kontrastia ;) Tähdistä oon tykännyt jo kauan, oikeestaan jo kyllästyinkin niihin tässä välillä, mut nyt tykkään taas. Joo ja innolla odotan kuvia taas teiltä! Teil on niin värikästä! Tykkäisin itsekin kyllä niin värikkäästä, ainakin kesällä :)

      Poista
  5. Sulla tähti jo? Just tänään mietin milloin vois tähdet rykästä ikkunoihin:)Kauheeta toi varkaus homma.En voi kuvitellakaan miltä teistä tuntuu.Mulla on Canonin eos 1000d ostin sen silloin kun sulo oli vauva.Meillä saa jatkuvasti pestä noita päällisiä.Vaikka laitan jotain "rättejä" suojaksi ne vaan ei pysy kun muksut repii ne pois.Ootteko ajatellu laittaa telkkua joskus seinään.Meillä ihan sama Samsung.Mies ei ole suostunu laittaa seinälle.Lisää vaan näitä koti kuvia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rykäse vaan! Kiva olla edelläkävijä :) Rättei ja lumppui meilläkin pyörii sohvan suojana, eikä mikään pysy tietty paikallaan. Ajatus olikin hei laittaa telkku seinään, kiinnityssysteemikin lojuu jossain, mutta ei olla saatu aikaseksi. Tosin en mä sitten tiiä, että mitä tohon alle.. Jonkun johtolistankin se sit vaatis varmaan?

      Poista
  6. Teillä on niin ihanan kodikasta! Kiva kiikkutuolikin siellä :) Meilläkään ei jostain kumman syystä valkoinen kauaa valkoisena pysy, mutta onni on pestävät päälliset :) Mulas ei vielä tähteä, mutta jouluvalot lyhdyssä kyllä. Eiku tunnelmavalot siis, hihii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Terhi! <3 Just niin, tunnelmavalot! Tai syysvalot! Ja pian niitä varmaan sanotaan jo juhannusvaloiksi.. ;)

      Poista
  7. Ihanan kodikas ja rauhallinen fiilis!! Kaunista. Ja tähtikin jo ikkunassa, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tähtösiä tekis mieli ripustaa jo useampaakin ikkunaan, ja nyt kun tuli luntakin, niin eikö saakin??

      Poista
  8. Ihana pikku kiikkuja siellä kuvassa :) Viikonloppuna haluan myös tähdet jo ikkunaan ja muutenkin enemmän tunnelmaa voisi viritellä. Valkoinen sohva, huoh! Taas pitäisi päällinen pestä, meillä pahin sohvan sotkija on koira, mutta lapset tulevat hyvänä kakkosena ;)Katsastelin Ikean sivuja, ja ihan kuin siellä olisi ollut uusia päällisiä Ektorppiin, se olisi hyvä juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä aika ihana joo <3 Mä jotenkin toiveikkaana ajattelin, että josko tää päällinen vois olla joulun yli.. mutta nyt tiedän varmaksi, että pesuun menee ennen! Onneks on pestävät keksitty!

      Poista
  9. OI tahti jo ikkunassa ja pikkumies kasvaa kohisten. Hyvaa alkutalvea:)

    VastaaPoista