keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Muistoja viime vuosilta.
Olen mökkeillyt Kelorannassa vuodesta 2000. Tänä vuonna tulee jo 10. kesä täyteen! Aika on mennyt todella nopeasti.


Niinkuin nimikin jo kertoo, mökki on rakennettu kelohongasta. Oikeastaan kaikki alkoi saunamökistä (kuvassa), joka rakennettiin vuonna 1986. Vuonna 1994 ilmestyi varsinainen mökki, joka sisältää kaksi makuuhuonetta, pienen keittiön ja takka/olohuoneen. Tai ilmestyi ja ilmestyi. Hirret on kovalla työllä aikoinaan lapista tuotu ja kuulemani mukaan monen mutkan kautta.


Kymmenen vuoden aikana on tapahtunut jos jotakin! Aina on puuhaa riittänyt, ja isäntä on kova keksimään lisää :). Tontti on siistiytynyt, pihavaloja asennettu (ja uria sähköjohdoille kaivettu..) rantaa ruopattu, multaa kärrätty tonneittain, istutettu nurmikkoa, vieritelty kiviä... Ja saaressa kun ollaan, tarvitaan hyvää mielikuvista ja suunnittelua kaiken tarvittavan kuljettamiseen. Välillä olen yrittänyt maata aurinkotuolissa rannalla, mutta huomannut taas hetken päästä touhuilevani jotakin hyödyllisempää!


Viime kesänä valmistui iso unelmamme, erillinen keittiösiipi varsinaisen mökin yhteyteen. Viimeistelytöitä vielä riittää, vasta syksyllä sain kannettua astiat ja muut tarvikkeet vanhasta (pienestä ja pimeästä) keittiöstä uuteen. Odotan todella innokkaasti kevättä, että pääsemme kunnolla nauttimaan tästä ylellisyydestä! Ja eritoten sisustamaan! Ja repimään vanhat, kylläkin hyvin palvelleet keittiönkaapit pois! Näin saadaan hieman lisätilaakin mökkiin.


Ihanaa, enää pari kuukautta talvea jäljellä!


♥ Teija

1 kommentti: