perjantai 18. marraskuuta 2011

Kerholainen.


Oskari aloitti syksyllä seurakunnan kerhon,
käy siellä kaksi kertaa viikossa.
Ja tykkää ihan kympillä!
Vaikka jännitti sen alkamista koko kesän.


Kerhoon pakataan mukaan tossut ja eväät.
Tuomisina on päivän askartelut,
sekä kivasti uusia kokemuksia uusien kaverien kanssa.
On tutustuttu jopa sellaisiin ystäviin,
jotka aloittavat eskarin samassa koulussa ensi vuonna.
Ei jännitä sitten koulun alku ehkä niin paljon,
eikä mökitytä ihan täysin tässä vauvan ja äipän kanssa kotona ollessa.

Meillä asuu kyllä niin reipas 5-vuotias :)

♥ Teija

12 kommenttia:

 1. Tuo reppu.. :D
  Mun miehellä ollut koko (koulu)ikänsä tuo, siis isompana. Tytsymme sai minin keltaisena synttärilahjaksi.. Nyt paikallisessa Prismassa oli reput 20,- ja pojummekin sai. Samalla 2 kaverin vintiötä. Olkoot vaikka kuinka ns. trendireppuja, söpön nostalginen ja haluun itsellenikin - isomman ja keltaisen.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihana reipas kerholainen! Musta nuo pienet kerhossa kävijät ovat niin liikkiksiä...
  Meillä Roope käy kerran viikossa srk:n naperokerhossa. Joka kerta on niin liikuttavaa olla vastassa kerhopoikaa, joka iloisena tupsahtaa vihkoineen, askarteluineen ja reppuineen äidin luo ♥ Iso pieni miehenalku...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Teija, sain ihanaa postia! Kaikki oli ihanaa!

  VastaaPoista
 4. Nuo seurakunnan kerhot ovat olleet meilläkin tosi suosittuja. Eivät ainakaan lapset kotosalla epäsosiaalistu. Hienoa, että teilläkinpäin sellaisia järkätään.

  Ihkua viikonloppua! Sain muuten minäkin pikku kuusen Riihimäen lasipurkkiin, ihana fiilis siitä tulee!

  VastaaPoista
 5. Voi miten reipas kerholainen! Ihana blogi sinulla, kirjauduin lukijaksesi -täällähän meneekin ikuisuus kun lueskelen kivoja juttujasi:)

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo eka kuva etenkin <3 Miten söpöä kun pieni miehenalku seisoo reppu selässä, kohta se seisoo siinä reippaana koululaisena...Reppu on ihana klassikko!

  VastaaPoista
 7. Voi miten söpö kerholainen "kerhotavaroineen"! Itse olin lapsena seurakunnan kerhossa ja tykkäsin myös. Maalla kun asuttiin niin eipä siellä ollut kavereita naapurissa, mutta kerhossa leikittiin senkin edestä...

  VastaaPoista
 8. Voi miten söpö kerholainen "kerhotavaroineen"! Itse olin lapsena seurakunnan kerhossa ja tykkäsin myös. Maalla kun asuttiin niin eipä siellä ollut kavereita naapurissa, mutta kerhossa leikittiin senkin edestä...

  VastaaPoista
 9. Ihana, tomera kerholainen siellä. Meillä tyttö oli ennen "päiväkotiuransa" alkua vuoden seurakunnan kerhossa ja sieltä jäi kyllä ihania muistoja. Ja olipahan neiti sitten hieman valmiimpi päiväkoti- ja eskariaikaankin.

  VastaaPoista
 10. Ihana kerhopoika teillä! Meillä myös aloitettiin tänä syksynä seurakunnan kerho. Sydän on sulanut monesti, kun on saanut tuliaisiksi niitä suloisia askarteluja.

  VastaaPoista
 11. Kerholainen kiittää kommenteista :)

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtavia juttuja nuo seurakunnan kerhot. Toivokin on syksystä asti käynyt kerran viikossa ja se on tosi tärkeä juttu se kun muuten on kotona äidin ja siskon kanssa päivät.

  Reppu ja tossut ja eväät. Melkein käy kateeksi :)

  Hassulta tuntui katsoa tuota sun ulkoilupostausta kun ei ole lunta. Mutta niinhän se vain on. Silti jotenkin joulukuuhun se lumi kuuluisi. Minähän en ole nyt tosi pitkään aikaan ulkoillut, joten ei sitä kunnolla edes ymmärrä kun vain ikkunasta katselee ulos.

  VastaaPoista