maanantai 2. tammikuuta 2012

Tunnustan, joo mä tunnustan...



Että meillä on edelleen joulukuusi!
Vaikka kaikki muu joulu onkin korjattu pois,
niin ei sitten vielä kuusta raaskittu.
Edelleen sitä on ihana iltaisin tuijotella :)
Jospas sitten loppiaisena?

Tunnustan myös, että ainahan se on mielessä...


Nimittäin loma.
On selailtu, surffattu, fundeerattu...
Ja tällä kertaa enemmän tuon ukkelin toimesta, heh :)
Kiikutti jopa esitteitä kotiin tuossa ennen joulua.

Onko teillä kokemusta vauvan kanssa matkustamisesta?
Vaikka esim. tuollasen 7-8 kk:n kanssa?
Oisko tiedossa hyviä kohteita, hotelleja, vinkkejä?
Ilolla otetaan vastaan!
Mahdollisimman lyhyt lentomatka, lämmintä,
all inclusive, jotain elämää hotellin ulkopuolellakin,
vaippoja ja lastenruokaa saatavilla?

Yleensä meidän kohdepäätökset on tehty pikaisesti,
mutta silti on osuttu kivoihin paikkoihin.
Toivottavasti tälläkin kertaa,
siis jos päästään johonkin lopputulokseen :)

Ai niin ja kolmas tunnustus samaan syssyyn.
Joulukarkkeja on vedelty edelleen tänäänkin :D
Sisko kiikutti niitä lisää.. thanks vaan J!
Mutta nyt se loppuu tää mässäily,
eritoten, jos on aurinkolomaa tiedossa...

Kivaa viikkoa teille! :)

T: Teija

22 kommenttia:

  1. Peukut multa kaikille kolmelle, kuusi saa olla vaikka Nuutinpäivään saakka ja karkkihan on vain terveellistä ;) Lomareissulle se isoin peukku!

    VastaaPoista
  2. Heh, anna mennä. Täälläkin vielä joulua! :/ No vähän pieniä otin jo pois..

    HYVÄÄ UUTTA VUOTTA !!!

    Loma, oihh..ihanaaa.. Kyllä meidänkin tekis mieli. Milloin haluatte mennä? Siis riippuu just, onko lämmintä ja missä. Mä tykkäsin hirmuisesti Kroatiasta, että menisin kyllä uudestaankin vauvankin kanssa. All inclusive kokemuksia ei oo. Mut lomia täälläkin on pyöritelty mielessä, pahoin pelkään ettei onnistu. Jos me nyt vaan lomaillaan siel Tanskas (aina vaan)..

    VastaaPoista
  3. No eikös se kuusi nyt vielä 'kuulukin' olla, loppiaiseen asti? Meidän kuusi ja joulu sai lopullisesti kyytiä uudenvuodenpäivänä. Tai ei, osa kuusesta jäi koristamaan pihaa ;)

    Milloin te olisitte lähdössä reissuun? Me oltiin viime kesänä Kreikassa, pienin oli tosin jo vuoden. Puerto Ricossa käytiin, mutta silloin neiti oli 1.5v. Kukaan ei oo tainnut matkata etelään noin pienenä, ainoastaan Tanskassa ja Ruotsissa ollaan käyty. Ja Pärnussa :) Mulla kamala matkakuume, pitää vielä miettiä onko mahd. lähteä hiihtoloman tienoilla jonnekin. Tekis niiiiiiiiin mieli :)

    VastaaPoista
  4. Kuusi se on meilläkin! Säästäiskö ens jouluun sen tuossa olkkarissa ;)
    hehehee. No mutta, kivaa viikkoa teillekin!

    VastaaPoista
  5. Kiitti teille! Me oltais lähdössä jo ihan tossa parin kkn päästä, maaliskuussa? Sepä se, kun talvella pitäis sit lentää niin hitsin kauas.. no eiköhän johonkin tulokseen päästä :)

    Ai niin ja Terhi! Mä en pääse sun blogia kommentoimaan jostain syystä! :/

    VastaaPoista
  6. Juu, kuusi meilläkin enkä malta ottaa vielä pois :)
    Ja lomakaipuukin täällä - eilisilta surffailtiin vaihtoehtoja, tosin kesää silmällä pitäen. Mitään ei päätetty mutta fiilisteltiin ja haaveiltiin.
    Meen tästä nyt juomaan teetä ja syömään vielä joulukarkkeja oikein kunnolla...

    VastaaPoista
  7. Mä suosittelen Madeiraa. Sinne lentää 5-6 tuntia, ja muistan koneessa olleen vauvojakin. Madeiralla on kaunis, rehevä luonto ja miellyttävä ilmasto.

    - Kristiina -

    VastaaPoista
  8. Tunnustan minäkin: meillä kuusi saa kyytiä vasta loppiaisena :) voiiiih, älä puhu mitään lomasuunnitelmista... Kamala lomakuume on täälläkin... :)

    VastaaPoista
  9. Täälläkin kaikki muu joulu on jo riisuttu, mutta kuusi vielä töröttää. Sekin saa kyllä kohta mennä. Tilaa... Samalla olen aloittanut karsimisoperaation. Tavaraa veks!

    Mukavaa viikon jatkoa! Loma vaan buukkaukseen ja bikinejä sovittelemaan! (Hih, sitten ei tarvitse enää tarttua karkkeihin...)

    VastaaPoista
  10. Olin myös suunnitellut pitäväni joulukuusen loppiaiseen, mutta se alkoi varista niin kahden viikon jälkeen, että uuden vuoden päivänä kannettiin se ulos terassille, jossa se saa vielä ilahduttaa muutaman päivän;)
    Lomamatka kuulostaa ihanalle!! Meidän pienin oli jo melkein 2v. kun lennettiin viime jouluna Espanjaan ja silloin siellä oli aika kylmäkin. Keväämmällä lähtisin kyllä ja esim Alicante, Torrevieja on ihana lapsille myös. Vuokrattiin yksityisesti asunto keskustasta(isäni kodin läheltä).

    Nyt tekisi myös mieli matkalle, pois täältä räntäsateesta! Mukavia matkasuunnitelmia teille:)

    VastaaPoista
  11. Kuusi se nököttää meilläkin loppiaiseen asti vaikka kaikkea muuta otetaankin pikkuhijaa pois. Oli niin nopea huraus tämä joulu, että on vielä ihanaa nauttia tuikkeesta ja kimalluksesta :)

    VastaaPoista
  12. Niin tuo näyttäis nököttävän kuusi vielä täälläkin! Me tuotiin se sisään vasta jouluaattona, joten en ole nähnyt mitään syytä päästä siitä vielä eroon. Se on ihanan tunnelmallinen kun ilta alkaa hämärtää, vielä on niin pimeää! :)

    Ihanaa olisi suunnitella lomaa... Toivottavasti löytyy kiva kohde. :)

    VastaaPoista
  13. kuusi se on meilläkin aina vaan. en tiedä millon raaskii heittää pihalle kun se on niin komea. :)
    ja eihän se joulu edes lopu kun vasta nuutinpäivänä, ja siihen on vielä aikaa...
    onnea lomaprojektiin!

    VastaaPoista
  14. Meilläkin on kuusi vielä sisällä. Tosin koristeet on jo riisuttu. Ihanaa alkanutta vuotta teidän poppoolle!!

    VastaaPoista
  15. kuusi se on meilläkin!! ja saa olla vielä torstaihin...sitten siivoon kaiken joulun kaappiin :)
    Ja täällä kanssa haaveillaan jostain reissusta, ihan vaan JOSTAIN!! Ollaan aina viimetipan ihmisiä :) työtilanteet kun niin vaihtuvia ettei tiedä kauas esim. itse vuorojaan..kesällä viikoksi pärnuun ja sitä ennen olisi ihana keväällä päästä amsterdamiin kaksistaan :) katsotaan saadaanko pitkä viikonloppu onnistuun jonnekin ja lapset jonnekin..

    Mutta peukkuja teille että sopiva kohde löytyy!!

    VastaaPoista
  16. Heips,
    Tuosta lomailusta vauvan kanssa: me olemme raissanneet lasten kanssa Etelä Espanjan Costa del Solille omatoimimatkalle ja vuokranneet oman asunnon/aparttementoksen (siis ihan kustannussyistä). Pienin taisi olla sen 8 kk ekalla reissulla. Lentomatka siedettävä (hinta & kesto 4h 50 min) ja maaliskuussa jo suht lämmintä. Monessa "kohteessa" on huomioitu seniorit & perheelliset joten rattaiden kanssa liikkuminen & asiointi jalan, julkisilla tai taksilla oli helppoa. Hygieniataso manner-Espanjassa on hyv¨ä (vrt. Aasia, Egypti) ja ruokia, Nani-pulveria & vaippoja saa kaupoista. Hoitotasoja yms. oli yleisesti (naisten)vessoissa. Suomalaisia/kielitaitoisia lääkäreiitä saatavilla (korvatulheduksen yllättäessä...).
    Minään eksotiikan kehtona Costa del sol tuskin näyttäytyy mutta arjesta pääsee kyllä irti.

    VastaaPoista
  17. Vai on lomailut mielessä? Se on ihan kauheeta kun iskee, ei saa hetkekskään pois mielestä.=D Tosin mulla se on ihan kroonista..

    Oikein hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  18. Hih, kiitos kaikille kommenteista ja vinkeistä :) Reissu on buukattu, mutten vielä kerro minne :D

    VastaaPoista
  19. Minä en ymmärrä sellaista ollenkaan, että kuusi on könytty pihalle 26.12!! Varsinaista haaskausta. Koko rahalla pitää nauttia, kun on kerran kuuset kaadettu metsistä.

    Meillä on sukuvikana kuusen kanssa vitkuttelu. Mun isovanhemmilla oli tapana pitää naapurin kanssa kilpaa siitä kumman joulukuusi kesti pidempään. Vappuna ne kasvoivat jo uusia kärkiä!

    VastaaPoista
  20. Voi mäkin niin tahtoisin johki reissuun.Omat vanhemmat lähtee taas huomenna pariks viikoks etelään.Tosi mälsää...Ei oo rahaa lähtee tällä porukalla ja miehellä lomaa vasta toukokuussa.
    Mut olis aika ihana jos pääsis silloin kahestaan vaikka Tanskaan,Amsterdamiin tai johki...
    Pitäähän sitä jotain haaveita olla.Taitaa vaan jäädä tosin haaveeks.
    Ihana puku Severillä,pikku nallukka♥

    VastaaPoista
  21. Vauvan kanssa matkustaminen on minusta ainakin ihan helppoa. Toivo oli 8 kk kun käytiin Azoreilla ja sinne oli useamman tunnin lento. (4-5, en muista millään)Lento sujui hyvin kun oli puuhaa eli kirjoja ja äitin syli. Ja Tyyne oli puolivuotias kun mentiin Saarenmaalle telttailemaan. Sehän ei rintamaitoa kummempaa juuri silloin syönyt joten helppoa oli. Me ei Azoreillakaan hotellissa oltu kuin yöt. Eväitä ja vaippoja vain tarpeeksi aina mukaan. Kyllä ne syömiset ja vaipanvaihdot onnistuivat vaikka rattaissa jos ei muuta ollut. Ihan hyvin se varmasti menee. Mitään en osaa suositella kun en noista rantakohteista oikein tiedä enkä itsekään pidä. Olisiko ne Kanarian saaret parin kuukauden päästä se paikka, missä on lämmintä. Ja Egypti - sinnekään ei lennot kestä kauan.

    VastaaPoista
  22. Oi Minna sä mainitsit Azorit! Sinne mä oon aina halunnut! No ainakin muutaman vuoden :) Kiva kuulla positiivista juttua vauvan kanssa matkustamisesta, eiköhän se meiltäkin sit luonnistu :)

    VastaaPoista