tiistai 30. lokakuuta 2012

They all have stories to tell.


Justiin eilen hehkutin ihanaa talvista maisemaa, 
mutta nyt näyttää kyllä hieman toisenlaiselta! Huh!
Saatiin kaatosadetta niskaan, kun käytiin pikaisesti poikien kanssa postiasioilla. 

Keittiön kaappeja siivotessani innostuin kuvaamaan 
muutamia rakkaimpia astioitani.Mummini vanha kastikekaadin.

Grapponia lasipullo kummitädiltäni.

Miehen mummun vanha vaaka.

Ylioppilaslahja, siskoni anopin maalaamat. Harvoin käytössä, mutta tärkeät.

Lasikulhot ovat vanhempieni häälahja vuodelta -71.


Ja uudempaa tuotantoa... näitä ei vaan voi vastustaa :)  Tosin nyt saa riittää näiden keräily.Meillä ei ole mikään astia rahallisesti kovin arvokas, 
mutta tunnearvoltaan sitäkin kalliimpi. 
Enkä tunnustaudu kovin aktiiviseksi astioiden keräilijäksi muutenkaan, 
paitsi niiden muumimukien suhteen... 
Määrällisesti astioita on nyt ihan sopivasti!

  Me lähetellään täältä siispä sateisia terkkuja alkuviikkoon.
Mutta mikäs tässä on ollessa sisätiloissa, mys mys vaan! :)
Ja pikkasen niisk ja köh.


Teija


20 kommenttia:

 1. Kauniita astioita! Nuo vanhempiesi häälahjakseen saamat lasikulhot on ihanat! Mun vanhemmilla on muuten grapponia-pullo sellaisena järkyttävän myrkynvihreänä ja äiti on sitä joskus mulle tarjonnut, mutta olen kohteliaasti kieltäytynyt... ;D

  Pikaista paranemista sinne! Täällä on kans niisk ja köh sekä Onnilla että mulla ja vähän miehelläkin. Onneksi ei kuitenkaan vauvalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ehkä vielä tulee vihreänkin grapponian aika! ;) Lasikulhot on kyllä ihanat, harmi että yksi on rikkoutunut/hävinnyt matkan varrella.

   Toivottavasti ei tuu vauvaan, ainakaan kovin pahasti!

   Poista
 2. Ihania aarteita sinulla kaapissa! Kauniisti esillä myös ja tulee varmasti käytettyä näitä, kun ovat näkyvillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita aarteita. Näyttäähän siellä ylähyllyllä olevan muutakin uutta... Oletkos jo aloitellut uuden sarjan keräilyn Greengaten jälkeen? =)
   Toipumisia!!

   Poista
  2. Kiitti Jenni! Tulee tosiaan käytettyä!

   Poista
  3. Ja Nonna, tarkotatko noita kahta mukia? Ne on vuosia vanhat ja Indiskasta. Niitä oon käyttänyt itseasiassa kukkaruukkuina :) Nyt ei kiitos yhtään lisää keräilyä, kaapit on ihan sopivasti mallillaan! :)

   Poista
 3. Astiakaappeihin on aina kiva kurkistaa. Astioiden takana olevat tarinat ja eriparit on ihan parasta kaapin sisältöä. Paranemisia teillekin, jos on kerran vähän niisk ja köh. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän nää pöpöt toivottavasti tästä jo kohta hilpase. Tykkään muuten, että kaikissa tavaroissa olis jokin tarina ja historia. Tekee niistä paljon mielenkiintosempia! No mutta, löytyyhän meiltä sitä ikeaakin kyllä, eikä haittaa!

   Poista
 4. Kaunis astiakkaappi esineineen tuo kodikaan tunnelman keittiöön. Kaikki aarteet kauniisti esillä. Greengaten lattemukeihin en varmaan koskaan kyllästy vaikka joka kerta poltan sormeni kun juon niistä teetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, värikkäät astiat tuo kodikkuutta muuten mustavalkoseen keittiöön. En mäkään kyllästy gg:n mukeihin! Harmi että niiltä tulee niin usein uusia ihania kuoseja, ei voi millään hankkia kaikkia! ;)

   Poista
  2. Totta, vielä kun vanhemmistakaan ei raaski luopua :O)

   Poista
  3. No ei missään nimes voi! :D

   Poista
 5. Ihania astioita sulla! Grapponia pullo löytyy meiltäkin, keltaisena. Pitkään oli kellarissa, mutta nyt on päässyt taas esille :) Toivottavasti niisk ja köh vaihtaa pian kortteeria! Iloista viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulikin näistä värikkäistä grapponioista mieleen mariskoolit, jotka lojuu jossain kaapin perukoilla. Voiskin ottaa esille pitkästä aikaa??

   Kivaa viikkoa sulle myös :)

   Poista
 6. Kauniita siastoja teillä. Itse ihastuin noihin vanhoihin turkooseihin jälkiruokaastioihin.

  VastaaPoista
 7. Kauniita astioita! Noi siniset jälkiruokakulhot kyllä nappas täälläkin :) Ihana olis kun olisi paljon erilaisia, eri tilanteisiin sopivia astioita, vaan kun sais kaikki johonkin mahtumaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, aina eri astiasto eri tilanteeseen. No, meillä mennään arjet ja pyhät arabian arcticalla. Valkoiseen ei ainakaan kyllästy, ja siihen on kiva lisätä mitä väriä tykkää.

   Poista
 8. Ihkuja astioita! Tunnustan myös heikkouteni niitä kohtaan. Jostain pitäisi luopua ennen seuraavia hankintoja, vaan mistä, siinäpä visainen pulma :) Pikaisia paranemisia koko jengille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa Satu sinnekin! Just ilmotin koululle, että Oskari pysyy kotona loppuviikon. Tää köhä kurkussa on sitkeemmän sorttista, onneks Sebu näyttäis olevan jo tervehtymään päin.

   Mitään luovuta vanhoista astioista, vaan hankitaan vaan lisää vitriinejä?? :))

   Poista