torstai 22. marraskuuta 2012

Taitaa mattoa pukata.

Vitsit mitä palloja! tuumii Severi :)

Juttelin tuossa taannoin anopille, että tekis mieli alkaa virkata mattoa taas. 
No mitä tekee dear anoppi? 
Kiikuttaa korikaupalla kuteita mulle! 
Että mulla sattumoisin oli tämmösiä varastossa...

(Mulla on ihmeellinen anoppi muutenkin. 
Puhutaan  mistä asiasta vaan, niin siltä löytyy aina kaikkea!?)

Hih, kyllä näistä vaan inspiroituu.
 Kohtapuoliin on mattoa koukulla! :)

Inspiroivaa loppuviikkoa sinullekin!


T. Teija11 kommenttia:

 1. No mattoahan siellä pukkaa... =)

  Mulla naapurin rouva toi ison laatikollisen itseleikattuja kuteita. Hänellä on huonot ranteet, eikä itse pysty tekemään noin rasittavia käsitöitä, joten mulla on nyt hyvät varastot! (Säilytystilaa lisää pliis...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että rouva lahjoitti sulle, tuli just oikeeseen osoitteeseen! Ja totisesti sitä kaappitilaa sais olla lisää näille kässätarvikkeille... alkaa uhkaavasti nurkat täyttyä nyssäköistä ;)

   Poista
 2. Hihh, ihana anoppi ja mitä mainioimmat värit palloissa!

  Mä olin ajatellut kans kokeilla. Ostin koukunkin, kuteita en raaskinut ostaa. Yks päivä kirpun 'ota tästä' laatikon vieressä oli rikkinäinen iso pärekori täysi kuteita! En edes jäänyt katsomaan vaan kannoin koko korin suoraan autoon. Kotona huomasin kyllä, ettei kude ole sitä siistiä ja venyvää (trikoota), vaan ns. lakanakangasta itse tehtyä.. mutta silti. Nyt pääsin kokeilemaan! :D Ja se kori - se pitää saada korjattua kun on siis rikki, mutta sillee korjattavissa. Pitää vaan löytää se aika ja motivaatio.

  Laita pliis kuvaa sun matosta! :) TERKUT ja hyvää viikonloppua! Kohtahan se taas alkaa.. ps. onko joulukortit jo tehty? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No SÄ onnekas!! Eikä kuteen tarviikaan olla tasaista tehtaalaista, persoonallisempia tulee itse revityistä/leikatuista, tycker jag. Mä luulen, että koetan virkata ensin yhden joulusen värisen, vaikka anopille just lahjaksi :)

   Terkkuja sinne myös! <3 <3 <3

   Poista
  2. Ja juu ei oo kortteja ajateltukaan vielä, kääk!

   Poista
 3. Onpas mukavia keriä - nyt rouva alkaa vaan pukata :)

  VastaaPoista
 4. Onkohan siel Rästiksen vedes jotta sellast, et siel asuvilt löytyy kaikke...? Viittaan siis tässä äitiini :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan värikkäitä keriä! Mulla on vasta kuteiden leikkausvaihe menossa. Olen saksinut ties kuinka monet lapsille pieneksi jääneet vaatteet ja vähän omiakin. Jospa niistä kehittelisin jotakin ensi kesäksi. Kiva nähdä millaista raitaa sinulla tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maton virkkaus (ja erityisesti se repiminen ja leikkaaminen) on just oivallista kesäpuuhaa, saa pöllytellä rauhassa vaikka terassilla. Ja taatusti vilautan sitten, ku on jotain vilauttamista! :)

   Poista