maanantai 21. tammikuuta 2013

Måndag.









- uusi viikko alkoi taas, Oskari palasi just eskarista.
- tällä viikolla heivaan loputkin talvivalot ja joulutähdet (jotka vetelevät viimeisiään muutenkin)
- uusia keväisiä viherkasveja tekeepi mieleni. Ja ekaa tulppaanikimppua!
- neule vilahtaa kuvissa aina vaan, koska neulotuttaa.
- samoin vilahtaa lehtikuusen oksat. Koska ne on kauniita.
- Severin 1½ -vuotisneuvolassa käyty, kaikki on niinku pittää.
- aivan jäätävä remonttivimma on vallannut mieleni. Kun sille antaa pikkusormen...
- villasukissa aina vaan. 
- pelkään, että kevään kaipuu on jo alkanut. Ei sais vielä! 


Maanantaiterkkusia Teijalta :)

 

25 kommenttia:

  1. I LOVE LEHTIKUUSI!
    Meillä ei ole sitä missään! Silmät kiiluen kyttään metsiköitä lenkillä...
    Mut on vallannut jo kevät, enkä pistä vastaankaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih Nipsu, mullakin meni muutama vuosi, ennenkuin tohdin katkaista pari oksaa vaunulenkin varrella.. ;) Oi, ja mä haluisin viel nauttia hetken tästä talvesta!

      Poista
  2. No kyllä nyt saa olla jo kevättä rinnassa. Tuleehan tässä kohta ihana kevättalvi! Sen tuntee jo ulkona! Ja näkee valon määränä!
    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valon määrä on lisääntynyt kyl huimasti! Ja se on jeee! :) Ihanaa sinne myös <3

      Poista
  3. Kevättä odotellaan täälläkin jo kovasti! ja sitä ennen kauniita kevättalvisia, aurinkoisia päiviä! :) Kun vielä saisi tämän yli viikon vaivanneen flunssan rutjakkeen heivattua johonkin, niin kaik ois hyvin! ;) Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivotaan, että flunssa heivaa pian! Ja pikkasen sais tuo pakkanen höllätä myös, että vois nauttia paremmin ulkoilusta myös nuo pienimmät :) Hiihtelemäänkin tekee mieleni..

      Poista
  4. Täällä kans mietitään kevättä! Kyllä saa jo.. :D
    Ai kun täälläkin remontuttaisi (mikä sana tääkin on?).

    Aaa..Heeei.. Sulle olisi haaste mun blogissa. Mua ne jo ehkä vähän tökkii, mutta kysymyksiin vastaaminen olikin aikas kivaa! Terkut sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Remontuttaa, remontuttaa :D Ekan tulpsukimpun vosi kyllä jo hakea pöydälle, se on se varma kevään merkki! Ja kiitti haasteesta, tulen kurkkaamaan :) Ja aina sanon, että YRItän vastatakin, mutta miten ne kummasti unohtuu........

      Poista
  5. Ihana tuo pieni kiikkustuoli! Meilläkin muuten puoltoistavuotisneuvola alkaa lähestyä, pitääpä muuten varailla aika ja olla sen puitteissa yhteydessä uuteen neuvolaan. Kiitos muistutuksesta! ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä! Vielä on lääkärineuvola ens viikolla, mutta eiköhän sielläkin kaikki ookoo :) (Eikö oo kamalaa, miten nopeesti ne kasvaa??)

      Poista
  6. Täällä sun blogissa tulee kyllä tosi hyvä mieli. Kuvat on niin upeita ja kuitenkin elämänmakuisia ja tekstit tietenkin viihdyttäviä. <3 <3 <3

    VastaaPoista
  7. :) Ihanan väristä ihanuutta olet neulomassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ajattelin että harmaa olis sitten iätön ja ajaton, tuohon vaivaan nähden :)

      Poista
  8. Ihana päivä!!! Vaikkakin poikanen heräs jo 7:50... Kauppaan ja aikaisesta herätyksestä johtuen ennen lounasta ehti viel leikkiin! Äiti-ihmisen likovetelä tukka ja paidan olkapää, koska poikanen nukahti syliin <3 <3 <3 Pepsi Maxin hörppimistä äiskän pullosta kahden tunnin unien jälkeen. (Eikä muuten ehtiny riisumaan itseään ja pissaamaan/kakkaamaan petiin! HIPHIP!!!) Lenkkeilyä auringossa ja lumessa. Ulkoilusta tulee aina kova nälkä ja tonnikala-suolakurkkukermakastike uppos kaikkiin ku hohtimet kaivoon! Nyt sit kattellaan telsuu, kuunnellaan lasten lauluja ja keinutaan kummisedän keinuhepalla. Kerrassaan loistava päivä!!! NÄITÄ LISÄÄ <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kuulostipa kivalta ja hassulta! Mitä on tonnikalasuolakurkkukastike?? :D

      Poista
    2. No siis ihan vaan valkosipulitonnikalaa (S-ryhmän oma tuote), Felixin maustekurkkukuutioita (jotka enempi makioi, ku suolassi), Floran kevyttä ja paksua ja asianmukaiset mausteet! Ei oikeestaan mitään ruuanlaittoa, vaan lämmittämistä. Mut ihan törkeen hyvää potuitte kans ja kevytkin!

      Poista
    3. Täytyy testata! Uudet ohjeet on tervetulleita! Oon aika kyll'styny ruoanlaittoon, nyt kun tulee oltua kotona vallan omien kokkailujen varassa.

      Poista
    4. Ja aikaa tohon menee sen verran mitä menee kastikkeen lämpeemiseen! Voi vaiks mikrottaa, mut keittämäl tulee parempi.

      Poista
  9. Kääk onko Severi jo 1.5, mihin tämä aika menee! Ihana neuletyö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookin ihmeellistä ajan kulku!? Ja kiitos, katsotaan kun valmistuu :)

      Poista
  10. Kyllä tuo talvinen valo vaan tekee keväisen mielen... Ja hei, kyllä kevättä voi kai jo vähän tunnelmoida? Ainakin suunnitella istutuksia ja pitäähän se jo siemenet ostaa/tilata jos meinää esikasvatuspuuhiin ryhtyä! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä laitan korkeintaan herneenversoja itämään :D en oo siis ollenkaan haka näissä kasvatuspuuhissa! Toivon ainoastaan, että jokunen pelakuu autotallissa selviäis hengissä kevääseen asti :)

      Poista
  11. Minä erehdyin antamaan viime viikolla pikku sormen remppalle ja sehän karkasi vallan lapasesta,eli tuttua täälläkin. Ja tulppaanien ilmestyminen pöydälle on niin kevään merkki. Ihanaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa viikkoa sinnekin! Tuun kattoo sun lapasta sinne heti! :)

      Poista