torstai 18. huhtikuuta 2013

Niitä näitä.


- suhmuraisen päivän kuvia.
- kotipäivä, kaffetta ja pullaa.
- Oskarin 7-v lastenkutsuja vietetään viikonloppuna, huh!
- vauvakirja alkaa vedellä viimeisiään. Eipä kai tuo sitten vauva enää ole..
- mummulta saatu vanha peitto ilahduttaa.
 - kesä jo mielessä ja Keloranta. Juujuu, sinne muutetaan 2 kuukaudeksi!
- ainainen romusta ja tavarasta stressaaminen.
- pelakuut, tomaatit, paprikat, basilikat, ok! (Ja muu saa olla)

Toiveikasta torstaita, 


t. Teija18 kommenttia:

 1. Kyllä mieli veden äärelle on jo, kun lumet on täällä melkein kaikki hävinneet ja aurinko paistelee pilvettömältä taivaalta.Vaan eipä tässä kuussa vielä matkata mökille juhlimaan...juhlitaan kotona. Kaikenlaista näpertelyä on tullut tehtyä.Torstai päivää teille kaikille ja viikonloppua.Minä menen lauantaina teatteriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin teillä on siellä piakkoin syytä juhlaan♥ Ja mukavaa taetteria, soitellaan!

   Poista
 2. Täytyy sanoa, että olen himpun verran kade teille siitä, että on oma mökki ja sinne saatte siirtää kompanjan pariksi kuukaudeksi :D On varmaan kyllä ihanaa! Vai kai sekin aina pientä työleiriä on...?
  Söpö peitto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, työleiri.. et kyllä kovin kauas osunut ;) Varsinkin tuon sebastianoksen kanssa on viel touhua, kun tulee vaan kylmää vettä kaivostakantamalla, yms. Ja sitä ainaista tavaran siirtoa autoon, laiturille, veneeseen, saareen... mutta kun sinne pääsee, niin ah!! Siksipä haaveilenkin pidemmästä oleilusta aina kesäisin :)

   Juu peitto on ihku!♥

   Poista
 3. Ihania hyväntuulen kuvia :)
  Mä olen kriisissä, kun en ole ehtinyt blogikierroksille niin paljon kuin olisin halunnut. Enkä ole ehtinyt päivittää omaani. Krääks...
  Kesä - se on päivä päivältä lähempänä! Tää on ihana vuodenaika ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥

   Samaiset kriisit on muuten aika yleisiä täälläkin :) Välistä ehtii joka päivä, mut välistä sit taas menee viikkokin, ettei ehdi kurkkailla kuulumisia. Mutta semmostahan tämä, eikä kai turhia paineita tarttis ottaa.. joskus otan silti :)

   Kevät, ah niin ihanaa, mut työteliästä!

   Poista
  2. Voih, kaksi kuukautta Kelorannassa kuulostaa ihanalta. Me ei taideta ihan ehtiä niin pitkään pätkään kesäkodissa tänä kesänä. Apinamies taitaa tehdä töitä lähes koko kesän...

   Poista
  3. Hih Nonna, haaveilua tämäkin vain.. mutta yritetään mahdollisimman pitkälti! Kotona on pakko käydä välistä, mutta jos ihan lyhyesti vaan?? Ja ukkeli meilläkin on lähes koko kesän töissä, mutta tulkoot mökille aina kun kerkee :)

   Poista
 4. Pienenä me aina muutettiin kesämökille koko kesäksi. Nyt ei onnistu, kun pitää pihaa hoitaa täälläkin. Toivottavasti ensi kesänä olisi kuitenkin paaaaljon enemmän LÄMPIMIÄ mökkeilypäiviä kuin viime vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa ja lämpöä tilaukseen, just niin! Kotipiha painaa täälläkin, että ihan katkeamatonta ei voi olla mökkilomailu.

   Poista
 5. kivoja niitä ja söpöjä noita :)
  mökkikesä kuullostaa vaan niin täydelliseltä!

  VastaaPoista
 6. Kuulostaapa ihanalta 2kk Kelorannassa! <3 Ja muutenkin kiva positiivinen postaus, tuo vikan kuvan ruukku on tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruukku on kuule jättimuki indiskasta monen vuoden takaa :) Toisessa on tällä hetkellä basilikat, ja toisessa helmililjat. Lähes käyttämättömänä kaapissa lojuneet, mutta tänä talvena keksin sit käyttää ruukkuina. Ja mies keksi samaan aikaan tietty just, että sehän onkin tosi täydellinen teemukina :D

   Poista
 7. Hauskaa viikonloppua! Ehkäpä sieltä saadaa nähdä sitten kauniita kuvia ja seurata teidän touhuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulla parina viime kesänä on jo kone ollut mukana, vaikka ensin vähän vastustin. Mutta mmailma muuttuu.. ;) Iloista viikonloppua teille sinne myös!♥

   Poista
 8. 2 kuukautta! Vau! Jos säät vaan sallii, niin mekin voitais muuttaa vaikka koko kesäksi :-)

  Viettäkää ihanat synttärit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Järjestelyt on parhaimmillaan......

   Nyt vasta ymmärtää, kun lapsi meni eskariin, että miten rajallinen aika se kesä onkaan. Huoh!

   Poista