tiistai 14. huhtikuuta 2015

Kevät toi, kevät toi...
puutarhurin
maalarin
naapurin lapset
iloisen mielen
 
♥ Teija
 
 
 
 
 
 
 
 


17 kommenttia:

 1. Ihania kevättunnelmia :) Kyllä kevät vaan on ihanaa. (Paitsi että täällä sataa tänään räntää ja lämpötila on +1. Yöks.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niinpäs on aika kaamee keli täällä opinahjossa Salossakin! Mutta kevät on tulossa vääjäämättä silti :) Kieltämättä tuo sää vaikuttaa suoraan kyllä mielialaan ;/

   Poista
 2. Ihanaa, ihanaa!!
  Mun viime kesänen muraatti on selvinnyt tästä talvesta (osittain ollu kyllä kellarissa lämpimässä) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä semmoset viljelmät tuolla autotallissa että huhhuh ;) Oon niin ylpee, että sain oliivipuun ja hortensian talvetettua♥ Ja perinteiset pelakuut tietty päälle.

   Poista
 3. Voi miten on siellä jo kesä. :) Ihanaa. Meillä riittää lunta, pihatieltä jo kyllä sora näkyy. Ja päivittäin vettä sataa, äkkiä lumet vähenee. Äsken juuri keittiön ikkunasta vilkaisin ulos, että apua, joudun "pian" haravoimaan... Inhokkihomma. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mä oisin pari viikkoa sitten ollut aivan valmis jäämään lopullisesti sinne pohjoseen♥ Tekis mieli lähtee vielä sinne lumille! :)

   Poista
 4. Oi miten kevät on jo pitkällä siellä. Koulin juuri taimia isompiin purkkeihin, ja mietin, että mihin näiden kanssa nyt joutuu kun lunta on maassa vielä vaikka kuinka paljon. Pelakuun pistokkaita toivoisin saavani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit kun voisin lähettää sulle pikkuisia pelakakanpistokkaita! <3

   Poista
 5. Oi kevät, meille tuli talvi yhdessä yössä ja tuntui tosiaan, että sukset voi kaivaa esille ;) Terkkuja taas täältä Huvikumpu Livingistä, joka on palannut bloggerin puolelle :)

  VastaaPoista
 6. Oi kevät, meille tuli talvi yhdessä yössä ja tuntui tosiaan, että sukset voi kaivaa esille ;) Terkkuja taas täältä Huvikumpu Livingistä, joka on palannut bloggerin puolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuun moikkaamaan kun joskus (eläkkeellä?) ehdin taas blogien ääreen!! Kiva kuulla susta! :)

   Poista
 7. Siellähän asustaa pelakka-Pirkko ♥ Onnittelut oliivipuun talvehtimisesta, se vaatii oikeat tilat ja lämpötilat :) Kaunis kotitalo teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PelakkaPirkko!! :D Ja kiitos, perusysärissä asutaan!

   Poista