tiistai 2. helmikuuta 2016

Tiistai-aamun mietinnät.
Tänään heti aamusta asti jotenkin melankolinen olo. 
Sumppu ilma ja lunta pyryttää. No se sentään valaisee tätä maailman hieman. 

Tekemistä riittää vaikka miten, mutta en jotenkin saa nyt itsestäni mitään irti.
Ajatukset harhailevat lasten kasvattamisesta herneenversojen kasvattamiseen. 
Uskotte varmaan, että kotona työskentelyssä on puolensa ja puolensa...
välistä tekis mieli lukee vaan vaikka hyvää kirjaa aamusta iltaan!
No onneksi nyt ei ole hyvää kirjaa tarjolla, vaan yläkerrassa odottelevat muutamat ompelukset. 
Uusia kasseja tuloillaan, pari juttua pitää vielä viilata. 

Mites siellä on lähtenyt viikko käyntiin? 
Terkkuja ja tsemppiä arkeen!

♥ Teija
 

6 kommenttia:

 1. Mulla taas on sellainen ongelma, että kaikki luovuus herää siitä melankoliasta. Eniten saan aikaan siinä olossa. Ainakin omien ajatusten ja proggisten sekä päänsisäisten juttujen suhteen. Siksi rakastan sitä tiettyä melankolian olotilaa, sellaista joka ei tavallaan kumpua "mistään oikeasti liian raskaasta syystä". Tsemppiä! Uskon että kotona työskennellessä on tuo "Ongelma" joka kuulostaa oikeastaan ihanaltakin ongelmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ongelma tosiaan ;D Eihän mulla vielä ainakaan riitä näitä töitä päivän joka tunnille, joten siinä mielessä kotona on ihan kiva touhuta muutakin. Työkavereita kaipaa välistä kipeestikin, jakamaan ideoita ja ajatuksia! Huhheijaa, tänään on taas hyvä päivä, joten nou hätä! Kiitos tsempeistä!

   Poista
 2. Niinhän se usein on, että kun pitäisi tehdä jotain työjuttuja tai muuta vastaavaa, niin sitä löytää vaikka mitä muuta mielenkiintoisempaa tekemistä.
  Omat päiväni menevät välillä ihan lorvailuksi, jos ei mitään aikataulua päivälle ole, mitä on pakko noudattaa.
  Täällä on viikko lähtenyt ihan kivasti käyntiin. Eilen olin töissä ja nyt on loppuviikko vapaata. Viikonloppuna käydään nappaamassa tyttären tytär Turun satamasta laivaan ja tänne Ahvenanmaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa mukavalta sun viikkoa, työ ja vapaa-aika balanssissa ;) Ja viikonlopulle vasta onkin kivoja suunnitelmia! Tulisin treffaamaan sua satamaan, jollei olis jo päivät buukattu täyteen ohjelmaa.

   Tänään touhutaan taas kympillä :)

   Poista
 3. Voi sua... <3 Jahka pääsen tästä tolpilleni ja saadaan loma hoidettua niin pidetään kotityöntekijöiden aamukaffetreffit. Tuttuja tuntemuksia, noita päiviä tulee mutta niiden jälkeen tehokkaista päivistä tulee entistäkin paremmalle mielelle. Parempaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyyyllä, kotityöntekijöiden aamukahvitreffit, merkattu kalenteriin! Miten ois joka kuun eka arkimaanantai?? ;D Totta, tänään on jo ihan eri fiilis! Ja kiitos samoin, kivaa viikkoa sinne♥

   Poista