keskiviikko 25. lokakuuta 2017

London Calling!Viikonloppuna kutsuu Lontoo! 
Aivan vieras kaupunki, varmasti paljon nähtävää.
Netti suosittelee vaikka ja mitä, ja on vaikea seuloa ne kiinnostavimmat kohteet. 

Mitä sä suosittelet?? 
Kerro parhaat vinkkisi! 
Onko pakko nähdä Madame Tussauds ja vahdinvaihto palatsilla?
Harrods? Muita ostospaikkoja?

Asumme Bloomsburyssa, siinä jossakin Sohon ja Camdenin kulmilla. 
British Museum on jo listalla. 

Kiva ja kiitos jos viitsit vinkata! 

♥ Teija 

4 kommenttia:

 1. Oi, Lontoossa on niin paljon nähtävää ja ihania paikkoja! Olen vuosien varrella asunut ja käynyt siellä useamman kerran ja aina sieltä löytää jotain uutta. Käykää vaikka jossain afternoon tealla, vaikka Fortnum & Maisonilla niin pääsette kivasti englantilaiseen tunnelmaan:) Pöytä pitää varata ennakkoon. Oikein mukavaa matkaa!

  https://decopixbytiina.blogspot.hu/2012/11/my-favourite-cities-london.html

  VastaaPoista
 2. Ihana Lontoo! Edellisestä käynnistä on jo aivan liikaa aikaa....
  Lauantaisin on Portobello market Notting Hillissä kiva käyskentelykohde, samoin Camden market on tullut aina Lontoossa ollessa katsastettua. Sunnuntaille suosittelisin ehkä Brick Lanea & Spitalfields Marketia . Itä-Lontoo ja Shoredich ovat alueinakin kivan eläväisiä. Greenwichin alue on myös mukava; markkinat, merimuseo ja nollameridiaani. Jos on runsaasti aikaa, on Trafalgar Squaren laidalla St-Martins-in-the-fields -kirkko jossa on ilmaisia lounaskonsertteja ja edullisia klassisen musiikin kynttilänvalokonsertteja useita kertoja viikossa. Tulevana viikonloppuna näkyisi olevan tarjolla ainakin Bachia ja Vivaldia kynttilänvalossa konsertit. Saman kirkon kellarissa on mukava kahvila. Vahakabinetti on minusta yliarvostettu. British Museumin lisäksi Natural history museum ja viereinen tiedemuseo ovat mukavia paikkoja. Taiteessa toki kaikki National Galleryn klassikot (auringonkukat yms) mutta omia suosikkeja on myös Tate Modern. Apua,, taidan tästä siirtyä tutkimaan lentotarjouksia.

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, olet pian Lontoossa! Olen käynyt siellä useamman kerran ja ollut yhden kesän au pairina. Tykkään kävellä isoissa kaupungeissa. Matkan varrella näkee usein paljon sellaista mukavaa, jota ei osaa edes odottaa. Edellisiin kommentteihin lisäisin mm. musikaalit, joista Lontoo on tunnettu. Vaikka musikaalit eivät muuten olisi harrastuslistalla, Lontoo voi antaa positiivisen yllätyksen. Ainakin Stompia suosittelen lämpimästi. Liput saa kätevästi Leicester Squaren lähettyvillä olevista lukuisista pienistä lippukioskeista.

  Harrods on näkemisen arvoinen. Tykkään käydä fiilistelemässä Liberty-tavaratalossa, jossa on pienen putiikin henki, lähin metroasema: Oxford Circus. Minäkin suosittelen toreja. Jos menette Camden Towniin, niin älkää käykö vain sillä ensimmäisellä torilla, joka on metroaseman lähellä, vaan kannattaa kävellä siitä myös vähän eteenpäin. Museoita on Lontoossa valtavasti, osa maksuttomia. Jokaiselle varmasti löytyy jotakin silläkin saralla.

  Oyster card on kätevä liikkumiseen. Tähän aikaan vuodesta (kuten Lontoossa aina) voi olla viileää ja tuulista, mutta sehän on vain pukeutumiskysymys.

  Tosi mukavaa matkaa! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille mahtavista vinkeistä!❤ Katsotaan mihin päädyttiin, matkakertomusta luvassa ihan varmasti!

  VastaaPoista