torstai 26. marraskuuta 2009

Joulunaluspuuhia.



Tällä viikolla on
- Leivottu ja koristeltu piparit
- Leivottu joulutorttuja
- Hankittu kaikki ostojoululahjat
- Tehty hernesoppaa
- Käyty naurujoogassa
*
Loppuviikosta vielä
- Juhlitaan ystävän 3-kymppisiä
- Siivotaan ja puunataan
- Paloitellaan peuraa
- Vietetään Oskarin nimpparijuhlia
ja ensimmäistä adventtia



Näin meillä,
mitäs teillä?
*
Rentouttavaa viikonloppua!
*
♥ Teija

23 kommenttia:

  1. Voi, ei ihan noin pitkällä vielä... Piparit on leivottu ja voi olla että jäävät tänä vuonna ilman koristeita. Olisi muuten ihan eka kerta!

    Ostoksille ensi viikolla. Kyllä se tästä suttaantuu.

    VastaaPoista
  2. No voi sitä Teijaa...ahkerana on ollut taas:) Herkullisia pipareita. Meilläkin tein jo piparitaikinan, mutta en millään jaksaisi sitä ihan vielä leipoa, vaikka tytöt kinuavat. Taidan mennä lauantaina joulumarkkinoille ja sunnuntaina kylään...Eli laiskottelun puolelle menee tämä viikonloppu;DDD

    VastaaPoista
  3. Täällä kanssa vähitellen aloitellaan joulupuuhat. Pipareiden leipominen ja hedelmäkakut olisi aloitettava. Äidin villatakki on saatava valmiiksi jotta voi ajoissa postittaa perille muiden lahjojen kanssa.

    Hyvää adventinaikaa!

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköisiä pipareita, nam. Tänään ollut siivousilta. Jouluvalmistelu ihan alkutekijöissä. Huomenna ensimmäiset pikkujoulut ystävien kanssa ja viikonloppu vietetään pitkästä aikaa kaupunkikodissa.

    VastaaPoista
  5. Nam mitä pipareita :)
    Nuo suomipiparit etenkin, haluan myös tuollaisia muotteja tänne Saksaan!!! Mistä niitä saa?
    Täällä ollaan vietetty laatuaikaa Äidin kanssa ja laitettu pikkuhiljaa kotia joulukuntoon. On tämä ihanaa aikaa!

    VastaaPoista
  6. Mitenkäs minä vasta nyt tänne eksyin? Kuvasi on kyllä jo tuttu :) Blogistaniastapa tietysti ;)

    Taidanpas jäädä ihan vakkarilukijaksi. Ihania juttuja!!!

    VastaaPoista
  7. Hei, täältä bongasin Suomi-piparit! Ihania! Meilläkin on pipareita kaapissa, ajattelin, että koristellaan asteittain. Muuten meidän tulee syötyä pipareita ihan liikaa... ;-)

    Meillä juhlitaan kiitospäivää ja päivällinen on valmistumassa. Ei kylläkään kalkkunaa, vaan kanaa kermaisessa kastikkeessa.

    VastaaPoista
  8. Kylläpä sulla on paljon touhua:)
    Mua nauratti noi Oskarin kuvat tossa alempana.Meidän Onni on ihan samanlainen.Ei missään kuvissa ole "normaalisti" vaan kieli ulkona jne.Täyttää muuten jouluaattona 3,5v.Hyvää Viikonloppua sinne:)

    VastaaPoista
  9. kylläpäs teillä ehditään! mä en ole ehtinyt paljon muuta kuin tehdä töitä, myös iltaisin, mutta nyt minulla on kolme vapaapäivää edessä, notta pitää pistää tuulemaan ;)
    mukavaa viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
  10. Onpas sulla ollut tehokas viikko! Ja loppuviikko vaikuttaa yhtä vauhdikkaalta, mutta mukavalta. Meillä on leivottu pipareita, osteltu (=tilattu) joululahjoja, keitelty hirvensarvia, harjoiteltu kertotauluja... loppuviikosta pitäisi ehtiä ainakin siivoamaan, leipomaan lisää pipareita, viimeistelemään se neuletakki, tekemään joulunäyteikkuna ja tietty töitä joka päivä! Hauskaa viikonloppua ja 1. adventtia!

    VastaaPoista
  11. :D) Oikein tehokkaalta toiminnalta kuulostaa :) Pikkuhiljaa täälläkin on jo aloiteltu. Piparit on tehty ja täänään on torttujen vuoro :)
    Oikein mukavaa pikkujoulua!

    VastaaPoista
  12. Ankea ja pimeä viikko takana: tylsää työtä ja iltaisin vastapainoksi käsitöitä, vähän välillä kokouksia, huomenna joulumyyjäiset ja pikkujoulut..

    Mitäs tykkäsit naurujoogasta? Mä kävin keväällä ja tykkäsin kovasti. Hauskaa oli ja session jälkeen aivan katki poikki, uni maistui.

    VastaaPoista
  13. Voi apua miten tehokasta! Mä olen ihan paniikissa (kohta) kun en ole tehnyt vielä mitään joulupuuhia! :)
    Mutta ihanalta kuulostaa ja piparit on hienoja!
    Kivaa viikonloppua ja nimpparijuhlia!

    VastaaPoista
  14. Kivoja nuo Suomi-piparit. Minulla muutama lahja ostettuna, muuten ei vielä mitään. Mutta ehtiihän tässä...

    VastaaPoista
  15. Hei, voihan pipari, milloinkohan olenkaan tehnyt viimenksi itse pipareita... Nuo teidän piparit ovat hienoja! IIIIhana tuo sinun pelastettu sohvapöytä! Oikein mukavaa ensimmäistä adventti sunnuntaita! -Tiina

    VastaaPoista
  16. Mikä ihmeen tehopakkaus sinä olet?!:)
    Tännekin saa tulla hommiin, mikäli virtaa riittää!
    Suloisia pipareita...nam!

    VastaaPoista
  17. Vähän oot ollu reipas:) Meillä on lahjat hankittu, mutta paketit tekemättä. Koristeetkin aikalailla valmiina, mutta kaikki muu ihan vaiheessa;)

    VastaaPoista
  18. Huh, kiireinen viikonloppu takana, täällä taas. Kiitos ihanista kommenteista!

    Pauliina: Olisinkohan mä Stokkalta ostanut tuon Suomi-muotin?

    Mannukka: Naurujooga oli hauska! Tuli hyvä ja rentoutunut olo pitkäksi aikaa! :)

    VastaaPoista
  19. Oi. Mulla on piparien tekeminen vasta sillä asteella, että siirappi on ostettu ja taikinan ohje kaivettu keittiön pöydälle. Eli tällä viikolla olisi tarkoitus tehdä taikina ja leipoa. Ekat tortut on tehty ja syötykin. Ja joulusiivouskin valmiina. Mutta kyntteliköt ynnä muut koristukset taitaa jäädä vasta ensi viikonlopun hommiksi. Ostolahjoja ei tulekaan oikeastaan kuin lapsille ja meillä on varattu Toivolle hoitaja parin viikon päähän lauantaiksi eli silloin urakoidaan lahjaostot. Eli jos teillä näyttää hyvältä jouluvalmistelut niin kyllä onneksi meilläkin on jo ihan hyvällä mallilla. Ja se mitä ei ehdi jääköön sitten tekemättä. Ainoa ihan-pakko-juttu (lasten lahjojen lisäksi) on joulukuusi ja siihen koristeet. Mutta se on niin kivaa puuhaa, että ei stressaa sellainen pakko.

    Naurujooga on ihanaa! Mä kävin joskus töissä ollessani kun yksi työkaveri piti niitä. Vaikka se kuulostaa tosi omituiselta, niin se on aivan mahtavaa.

    Mukavia joulunodotuspäiviä teille!

    VastaaPoista
  20. Ihania pipareita! ja muutenkin kaunis tunnelma!

    VastaaPoista
  21. Ihanan näköiset piparit! Mums :O)

    VastaaPoista
  22. Hei Teija!
    Åh vad goda dina pepparkakor ser ut!!

    Vad fint att sätta ljus i fågelburen så där, jättebra idé!

    Halein Jenny

    VastaaPoista
  23. huh, oletpas ollut ahkera. Meillä olisi ne joulupuuhat vasta edessä ja näyttää siltä että osa jääkin vasta ensi jouluun :). (ostettavat)Joululahjat pitäisi saada kaikki rykäistyä perjantaina kun päästään Pibun kanssa kahdestaan kaupungille.
    Minulla on muuten hyvin samanlainen häkki kynttilöille :)

    VastaaPoista