tiistai 2. lokakuuta 2012

Talvivalot...


... on eilen ripustettu. 
Onhan nyt jo lokakuu :) 
Oskari tokaisi eskarista tullessa, 
että eihän noita vielä voi laittaa, kun ei oo satanut ees lunta?? 
Ihmeellistä miesten logiikkaa! :D

Ja ihme ja kumma, 
Severikään ei oo vielä bongannut tuota johtohässäkkää tuolla. 
Jospa sais olla ihan rauhassa? 


Yhdellä vitriinin hyllyllä on "korjaus-osasto".
Toimitukset valitettavasti välistä vähän kestää...

Jokos teille on alkanut ilmestyä valoja? :)


Teija


26 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää. Kyllä meilläkin on valoja jo lyhdyssä jos toisessakin. Ovat niin mukavia tunnelman luojia ja lisäksi välttämättömiä kulkuvaloja pimeän aikaan. Ja nythän sitä pimeää taas riittää. Uusi viikkokin on taas alkanut ja kovaa vauhtia lähtee lokakuu etenemään. Nautitaan siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minähän oon siispä ihan jälkijunassa, vaikka aattelin muuta :D No niinpä riittää pimeyttä, mutta sehän tarkoittaa vaan sitä, että kohta on joulu.. ;) Nautitaan!

      Poista
  2. Kauniit valot ja kuva! Nythän se synkkä ja pimeä on, joten kivojahan nuo jo esillä on olla. Miehillä on miesten logiikka. Olivat sitten isooja tai pieniä.:)

    VastaaPoista
  3. Hihii! Ihanaa kun sullakin on jo valoja! Meillä sytytettiin viikonloppuna kaikki pihavalot ja heti tarkkaavainen naapuri kehui, miten kivalta näyttää valoisa piha säkkipimeän keskellä. Sisällä meillä palaa vaan kynttilät. Kuka sitä nyt lumen tuloon asti jaksaa odottaa vaikka aika monet rhkä odottavatkin :O) Ei muuta kuin valoa!!!

    VastaaPoista
  4. P.S miten sä sait tuon, että pystyt vastaamaan suoraan kommenttiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja pitää katella kaapeista vähän lisääkin johtoja vielä! Tää kommentointi muutetaan siten, että meet sinne kommentointiasetuksiin ja valitset "upotettu". Eräs avulias tyyppi opasti muakin täällä blogissa :)

      Poista
    2. Kiitos Teija! Onnistuin muutoksessa. Mun taas pitää lähteä ostamaan jatkojohtoja, että saan valoja lasipurkkeihinkin. Joku pieni apulainen kun on lainannunt niitä eikä enää muista mihin pisti. :O)

      Poista
  5. No nyt kun teilläkin on valot, niin saan kai luvan kanssa kaivaa omatkin kaapin perukoilta? :) Mies se toppuutteli meilläkin, kun meinasin jo syyskuun puolella niitä viritellä... outoja tyyppejä, kuka sitä nyt pimeässä haluaa olla???

    VastaaPoista
  6. Kuistille jo nostin lyhdyn, jonka sisällä on valosarja. On iltaisin niin pimeää, että ilman ulkovaloja eksyy... Mietin kyllä, että olenkohan kauhean aikaisessa!
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin, mutta tääl blogistaniassa ollaan kyllä edistyksellisiä näissä jutuissa :) Moni tuttu kyllä varmaan kyselee, kun nää näkee tässä.. ;)

      Poista
  7. Kauniit koristevalot. :) Meillä ei saanut olla hetkeäkään rauhassa ekat valot, joten napsin ne vielä talteen. Huoh. Ehkä sitten, kun niitä on enemmän, niin eivät houkuta repimään ja riuhtomaan?! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pelkään kanssa vähän samaa! Mut oon koettanut viime aikoina tuoda esille taas muutakin, pöytälamppua, yms. Toivottavasti teilläkin typy raauhoittuis :)

      Poista
  8. Kauniit talvivalot! Meillä ei ole vielä alettu valaisemaan noilla. Mutta nythän se on jo aika! Illat ja aamut pimenee. Päivänä minä hyvänsä korkkaan pullon glögiä, laitan Rajattoman joululevyn soimaan ja siitä se lähtee :D (mies on jo pohtinut, että milloin aloitan jouluhössötyksen ;) Mutta eihän noi valot nyt siihen liittynyt, tulipa löpinää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on oikeesti jo aika paljonkin joulu mielessä :) Kaiveltu joulukirjoja ja haettu inspiraatiota, mietitty neulomuksia ja ompeluksia, alotettu hilloamiset... Noh, katotaan mikä sit oikeesti toteutuu ja mikä ei ;)

      Poista
  9. Pitäis melkein kaivella valosarjoja. Niistä tulee niin kiva tunnelma, mukavaa hämyä.
    Tuosta alemmasta hauskasta Severi-kuvasarjasta tuli mieleen, kun tehtiin muuttoa, niin löysin kerran K:n (1,5v) istumasta vitriinikaapista tokahyllyltä - kerkeeväisiä tuon ikäiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaivelepa ihmeessä! Toi kaappi on Sepun lempipaikka :)

      Poista
  10. Mäkin ajattelen noita valoja nimenomaan talvivaloina, eikä pelkästään jouluvaloina. Nyt on oikein hyvä aika laittaa, kun alkaa olee aika pitkään pimeää. Taidanpa itsekin laittaa täs joku päivä, kun ehdin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että Oskun lumiukkovalot pääsee seuraavaks esille.. nekin on oikeesti vaan talviset, eikä jouluset?

      Poista
  11. Ei vitsi, mä JUST eilen mietin, että jokohan sitä kohta kehtais ripustella ekat valot... Ni kehtaa! :D Tosi kivan näköset noi valot, tykkään! Ja haaveilen myös samanlaisesta vitriinikaapista meidän ruokasaliin. <3

    Kivoja postauksia oot tehtaillu, missäköhän mä oon taas luuhannu kaikki ajat?! Ootteko tulossa markkinoille viikonloppuna?

    -Päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, en mäkään varmaan ikkunoihin sillai viel kehtaa laittaa :D Tai miksei johonki lyhtyyn killumaan? Ai onks nyt syysmarkkinat? Meil ei kyl olis toistaseksi la viel mitään... vi ses??

      Poista
    2. Joo, pe ja la on markkinat. Hilmakin on auki molempina päivinä hiukan pidempään, pe kuuteen ja la kolmeen. Poiketkaa, jos tuutte tänne päin! :) olis kiva nähdä!

      -Päivi-

      Poista
    3. Juuh, tullaan moikkaa jos siis sin tullaan!

      Poista
  12. Mä hamstrasin tänään myös ikeasta vähän tuikkuja. Nyt on sesonki alkanut niiden suhteen! :)

    VastaaPoista