maanantai 3. marraskuuta 2014

Monday Lunch.








Ystävä käväisi lounaalla, ja tein pitkästä aikaa avokadopastaa á la Gullischen. 
Kyllä kannatti, on se niin hyvää! Ja helppoa tehdä.

Nämä maanantaivapaat alkavat nyt vedellä viimeisiään, 
sillä vimppa viikko työharjoittelussa Serafiinissa on alkamassa. 
Liike on siis suljettuna maanantaisin, ja siksi olen saanut nauttia pitkistä viikonlopuista.
Harjoittelu on mennyt nopeasti ja mukavasti, 
mutta on se kiva taas palata opintojen pariin koulullekin. 
Tiedossa on pari joulutapahtumaa, joihin olen osallistumassa omilla tuotteillani. 
Jännää ja työntäyteistä! :)

Mukavaa viikkoa kaikille!

♥ Teija





9 kommenttia:

  1. Onpa kauniit servetit, mistähän nuo ovat?
    Avocadopasta on kyllä superhyvää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkelis Elisa! Servetit ovat Tine Koota, löytyisköhän ainakin Nougatista?? :)

      Poista
  2. Siis en tiedä miten olen onnistunut olla tekemättä avokadopastaa, vaikka sitä joka paikassa hehkutetaan ja avokadoja muuten käytän. Nyt on aivan pakko tehdä pian. Kivalta kuulostaa joulunalusajan suunnitelmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä teet! Nams! :))

      Kivaa on luvassa, mutta paljon pitää ahertaa :)

      Poista
  3. Kiitos muistutuksesta, avocadopastaa pitääkin taas tehdä! Kaunis kattaus siellä ja ihana alku viikolle! Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Meilläkään ei avocadopastaa ole tehty, mutta kuulostaa niin hyvältä, että kyllä nyt pitää kokeilla.

    VastaaPoista
  5. Namskis! Avocadopasta on niiiin hyvää! Samalla reseptillä minäkin sitä kokkailen.
    Tsemppiä viimeiseen työharjoitteluviikkoon,
    sii juu torstaina <3

    VastaaPoista
  6. Avocadopasta on tosiaan hyvää... Ihania makuja, mmmmm... Ja servetteihin minäkin kiinnitin huomioni. Tosi kivat Tinet! Nähdään torstaina!

    VastaaPoista
  7. Oi, toi on yksi mun lempiruoista. Namskis! Täytyykin taas tehdä.

    VastaaPoista