Laitoinpa tässä taannoin mökillä peuranpaistia.
Se oli semmoinen 1.7 kiloinen kunnon köntsä, jota haudutin uunissa ensin tuntitolkulla
ja josta syötiin sitten monta päivää.
Ensin pottujen kanssa ja sitten leipien päällä ja sitten sainkin ihan villin idean...
pulled peuraa hampparien välissä!
Tarpeet sattui olemaan sopivasti jääkaapissa, ja ei kun tuumasta toimeen ja lihaa riipimään.
Ja sitten barbecuekastikkeen kanssa joksikin aikaa uuniin paahtumaan.
Ja sitten barbecuekastikkeen kanssa joksikin aikaa uuniin paahtumaan.
Arvaatteko tuliko hyviä..? ;P
♥ Teija
No slurpsis!! Maistuis varmaan mullekin...
VastaaPoistaMaistui ainakin meidän poppoolle :D No, me ollaankin kyllä aika herkuttelijoita...
PoistaIhan varmasti tuli! Mä tarjosin just eilen pulled pork -hamppareita norjan vieraille ja menivät kun kuumille kiville :)
VastaaPoistaAi mikä sattuma! :D Hampparit on kivoja tarjottavia, kun jokainen voi askarrella omanlaisensa siinä samalla seurustellen.
Poista