perjantai 12. elokuuta 2016

Pulled pork - ei kun peura!




 Laitoinpa tässä taannoin mökillä peuranpaistia.
Se oli semmoinen 1.7 kiloinen kunnon köntsä, jota haudutin uunissa ensin tuntitolkulla
ja josta syötiin sitten monta päivää.
Ensin pottujen kanssa ja sitten leipien päällä ja sitten sainkin ihan villin idean... 
pulled peuraa hampparien välissä! 
Tarpeet sattui olemaan sopivasti jääkaapissa, ja ei kun tuumasta toimeen ja lihaa riipimään.
Ja sitten barbecuekastikkeen kanssa joksikin aikaa uuniin paahtumaan.






Arvaatteko tuliko hyviä..? ;P

♥ Teija





4 kommenttia:

  1. No slurpsis!! Maistuis varmaan mullekin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maistui ainakin meidän poppoolle :D No, me ollaankin kyllä aika herkuttelijoita...

      Poista
  2. Ihan varmasti tuli! Mä tarjosin just eilen pulled pork -hamppareita norjan vieraille ja menivät kun kuumille kiville :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai mikä sattuma! :D Hampparit on kivoja tarjottavia, kun jokainen voi askarrella omanlaisensa siinä samalla seurustellen.

      Poista