sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Tervetuloa syksy.


- kynttilät
- villasukat
-punaviini
-suklaa
-sisustuslehdet
- ulkoilu
- kodin laitto
- pataruoat
...

Siinä muutama minun syksyyni kuuluva kiva asia. 
Mitenkäs siellä? :)

Rentoa sunnuntai-iltaa!

♥ Teija

6 kommenttia:

 1. Samat:! Paitsi punaviinin tilalla syksyn uutuuskirjat! Kyllä saa syksy tulla-raikasta ilmaa ulkona ja takkatuli&kynttilät sisällä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takkatulen ihan unohdinkin listasta! Ja vitsit, kunpa malttaisin taas pitkästä aikaa laskeutua kirjanlukumoodiin.. jotenkin nuo lehdet ajavat asiansa tarpeeksi hyvin tällä hetkellä. Joskus sit taas kirjoihin jää ihan koukkuun, eikä malta ees ruokaa laittaessa laskea käsistä :)

   Poista
 2. Hyvä setti! Tänään naapurin rouva lenkillä innoitti vielä kaalilaatikon tekoon, kuuluu kuulemma just tähän vuodenaikaan (ikinä en ole tehnyt). Lisään listaasi vielä takan ja erityisesti leivinuunin virittelyn kesän jälkeen. Ihana syksy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko ehdit tehdä?? Kaalilaatikko on mun lemppariruoka!♥ Pitäiskin taas tehdä, lapset meillä kyllä vähän protestoi... väsytän ne kyllä :) Ja sitten tarpeeksi siirappia laatikkoon, että tulee hyvvää!!

   Poista
 3. Ruskatetket! Ihania kuvia teidän kodista! Kiinnostaisko sua pop upin pito Porvoossa? Mun tutulla on liike siellä ja sen yhteydessä tila jota on alkanut vuokraamaan tähän tarkoitukseen. Tulit heti mieleen kun kävin siellä. Sun tuotteet sopis sinne😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että kiinnostaako! :) Kiva kun vinkkasit, mun pitääkin ottaa suhun yhteyttä ehtiessäin. Tosin käytännön järjestelyt pikkuisen mietityttää, siis tää välimatka :)

   Ruskartkillä Lapissa mekin miehen kanssa käytiin joskus muinoin.. nyt tekis taas mieli, kun lapset jaksaa jo hyvin patikoida, ainakin jonkun matkaa :)

   Poista