perjantai 11. syyskuuta 2015

Keittiöhetkinen.Iloinen huikkaus täältä arkiperjantain välistä!
Kokkailin tyypilliseen tapaan itselleni taas nopsan lounaan, 
mentaliteetilla "mitä ikinä sattuu jääkaapista löytymään" ;) 
Ja hyvää tuli, wokkia taas, kuinkas muuten! 

Muutama keittiökuvanen wokin paistuessa tallentui kameraan. 
Kamaa kertyy tasoille, mutta me likes, kaikki tarpeellinen on silloin käden ulottuvilla. 
Vaikka ihailen siistejä ja virtaviivaisia keittiöitä lehdissä 
(esim. uusimmas Avotakassa, ah!), 
niin käytännössä meillä toimii vähän tämmöinen maalaisempi versio.

Mutta nyt takaisin työn touhuihin! 
Kaunista ja leppoisaa viikonloppua!

♥ Teija

12 kommenttia:

 1. Nyt iski kuule keittiökateus :D Aivan upee keittiö sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keittiö on jo 90-luvun lopulta, koneetkin niitä alkuperäisiä. Pieni facelift tehtiin tuossa viitisen vuotta sitten.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos sinullekin♥ Ja toimii myös hyvin :)

   Poista
 3. Kaunis keittiö teillä.
  Mä kannatan myös tuota maalaisempaa mallia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalla on mukavaa, ja keittiökin sen mukainen! ;D

   Poista
 4. Tuo keittiön laatoitus on niin <3 Samaa mietein kuin namehisa, nyt iski keittiökateus. Meillä on ihan kamalat laatat. Ei sovi sitten minkään kanssa. Meillä nyt keittiö tarvitsee mutenkin räjäyttää, kun en oikein pidä siellä mistään. Mutta investointina toni niin suuri juttu nyt, että yksi asia kerrallaan. Se kuitenkin on ihan siisti, valkoinen ja toimiva. En vain tykkää lattitasta, kaapeista, tasoita, laatoista jne. Ei ole vain minun juttu. Silloin kun ostimme talon 2011, olimme vain tyytyväisiä siististä keittiöstä, ei vain tunnu omalta. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, trendit vaihtelee, ja sen myötä jokin miellyttää ja jokin sitten taas ei. Mäkin tykkään nyt noista laatoista, mutta 5 vuotta sitten ne sai melkein lähtöpassit ;) Ennen oli semmoiset pyökin väriset ysärikaapit, mutta rempassa vaihdettiin lähinnä vaan ovet, ja taso mustaan kiviseen. Huh, teillä kuulostais tulevan hieman isompi remontti :)

   Kivaa uutta viikkoa sinne!

   Poista
 5. Keittiösi näyttää juuri siltä miltä haluaisin omanikin näyttävän! Vaikka sisustusmakuni onkin yksinkertainen, niin silti joidenkin lehdissä esiteltyjen keittiöiden liika tavaroiden karsiminen ei ole mieleeni. Niistä tulee mieleen laboratorio ja mielestäni keittiön pitää olla kuitenkin hiukan kodikaskin toimivuuden lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, kiva kuulla, että keittiö miellyttää muidenkin silmää :) Ajatonta lähdettiin hakemaan silloin, kun viitisen vuotta sitten vähän faceliftattiin, ja mielestäni hyvin onnistuttiin. Minunkin mielestä keittiö saa näyttää keittiöltä, eikä ihan kaikkea tarvitse integroida piiloon. Mutta nämähän on ihan makuasioita :)

   Poista
 6. Kaunis keittiö teillä ja herkulliselta näyttää lounaswokkisi! Tavaraa kertyy meilläkin tasoille. Nyt kun kotikonttorin printteri, paperit ja lomakelaatikot sisältöineenkin ovat keittiön tasolla tuntuu, ettei keittiötä saa siistiksi millään. Toki olen myös sitä mieltä, että keittiön laitteita ja tarvikkeita tulee paremmin käytettyä kun ne ovat näkösällä. Tarvittaisiin siis vain se työhuone, niin kaikki olisi hyvin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, uskon kyllä, että sä esteetikkona kärsit konttorisälästä keittiössä..! Voiskohan teiltä jonkun nurkan lohkasta pienelle toimistolle..? :) Ja juu tuo wokki, samanlaista sörsseliä vedettiin taas tänäänkin alkavan viikon kunniaksi :D

   Poista